Tugceertkn Selaam 🙋♀️ İzmirin neresindensiniz kızlar hamilelik süreciniz nasıl geçiyor kaç haftalık bebekleriniz ? 😊
Arzu-Anne Tugceertkn Merhaba Gaziemir 36+2 deyiz sorunsuz geçiyor çok şükür 10 şubatta nasipse doğum kızımız olucak ismi MİRA rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🐣🌸
Asyaaa35 Tugceertkn iyi geçiyor çok şükür 25haftalık olduk kızım olacak nasipse💕 bozyakada oturuyorum. Hangi hastaneye gidiyorsnuz
Deva22 Tugceertkn ben alsancakta barış büke ye gidiyorum bir de gözde Hastanesine gidiyorum şimdi su da Emrah hoca varmış ona gitmeyi düşünüyorum
Tugceertkn Aysenurslife ben 13 haftalığım daha :) mide bulantılarım devam ediyor ne zaman bitecek merak ediyorum
Ezoo35 Deva22 merhaba bende 11+1 çınarlıya gidiyordum. Ama bu sefer değiştirmek istiyorum gözdeye gidicem. Memnun musunuz Gonca hanımdan ?
Aysenurslife Deva22 canım merhaba bende barış Büke’ye gidiyorum ama bana çok ters yerde kalıyor bu zamana kadarda ona gittiğim için bırakamadım sen nasıl böyle karar alabildin çok özel değilse🤗
Tugceertkn Askiletotomsu bornova altındağ tarafında oturuyoruz biz. Benim mide yanması yok ama mide bulantısı var sabahları çok kötü 🙄😊