Baranbebek hayat_23 biz o gün eşimle nobetciydik. Labaratuvara indim öyle arkadaşların yanına giderken de öyle bi an aklıma geldi yapim dedim merak ediyordum çok. Hatta sonucu orda beklemiştim o kadar heyecanlıydım ki. Sonra sonucu görünce donup kalmıştım.
hayat_23 Baranbebek ay valla bana artmamis gibi geldi hemşire misiniz😅 aile hekimim bile 12 den 52 güzel dedi yok tatmin olmadım. Bide cuma verdim 2 gün mü geçti 3 mu işte bide pazartesi bugün verdim vesvese girdi😅😅
Baranbebek hayat_23 Evet eşim de bende hemşireyiz. ☺️ Artmış artmış iki günde bir en az iki katına çıkmış olması gerekiyor.
Deletedmom_85 hayat_23 anaaa kız şaka maka hamilesin 😍 hala inanamıyorum dün gibi sanki konuşuyorduk 🥲 Gözünüz aydın yeniden bebiş💜
hayat_23 Deletedmom_85 hamile olsa dert olmasan der şimdi de beta hcg başımıza cikti bana az geldi ama doktor katlanmis dedi anam bu kafa bizden ne zaman uzak olck😅😅😅
Deletedmom_85 hayat_23 hahahha kız ben hamile kalsam herhalde takmam gibi geliyor 😄 o evreye Bi türlü erişemediğimden kaynaklıdır belki de 🤷
hayat_23 Deletedmom_85 benim.basimdan 1 kere geçti ya düşük, bende takmazdm ama şuan gt korkusu var 😔😅 cuma tekrar kan alınacak bakalim
Baranbebek hayat_23 gayet normal. İçin rahat olsun. Hatta ablam da hemşire iki günde 63 olunca acaba ikiz mi demişti fazla gelmişti çünkü