LawyerEce Ceren_Guney Çok erken öğrendim değişir mi acaba diyorum 11+4′üm kız dendi. 🙈 Gönlüm tarafsız hangisi denk gelirse birazcık. 🤰🏼💛
Durununannesi46 Ceren_Guney 11+6 da öğrendik kızımı. Sabret kuzum ben de senin gibi meraktan ölüyordum habire ultrasondan tahmin istiyordum burda 😀🥰
Rabbimin_Hediyesi Ceren_Guney ilk bebeğimi 12 de öğrendim şuan tekrar hamileyim 15 hafta olucaz yarın gidicem öğrenirim inşallah 🥰
Seda5885 LawyerEce vallha banada kiz dendi ayni o haftada 13te erkek oldu ama bu da kesin degil dedi doktor
bukeetgonull İlk gebeliğimde 11.haftada kesin erkek değişirse mesleği bırakırım demişti doktorum erkek oldu şimdi ikinciye hamileyim 8 haftalık bakalım bu nezaman belli olacak
K-Kazan Haftada öğrenmiştik. Hâlâ değişmedi. Şu an 34. Haftadayım güzel kızımı bekliyorum heyecanla 🤗
Perayl Kacan yüzde 99 doğruluk payı. hem genetik hastalıklara bakıyorlar en cok görülen hem de cinsiyet. 12. Haftadan itibaren anneden bi tüp kan alımıyor
Azra_Mom Ceren_Guney 16+4 te bence o haftaya kadar tahmin almayın bile çok kafası karışıyor insanın direk 16 da söylüyor zaten doktorlar pozisyon uygunsa ve artık değişmiyor çünkü cinsiyet için yeterince gelişmiş oluyor 16 dan öncesi genelde tahmin yani %lik ihtimal veriyorlar
Zehracan114 Ceren_Guney 12.haftada kıza benziyor doktor dedi 15te hala kızdı şuan 24 kesinleşti artık 😍🌺