gzdeozss Klp05 bende yasemin hanıma gittim ben çok memnun kaldım çok ilgili ne sorsan hemen aydınlatıyor 3 ay önce doğum yaptım gayet iyiydi herşey
Gamze23_65 Klp05 Bende Akdamar Şakir bey takipliydim doğumu Elazığ’da yapacağım için geldim.. Memnundum deneyimli bir doktor olduğunu düşünüyorum yanlız eş içeri almıyorlar bu çok saçma pandemi öne sürülüyor ama aynı anda 3 gebe içeriye aliniyor
Bejna65- Ben hayat hastanesinde Yasemin hanıma gidiyordum ilk bebeğimde ama fiyatları artmış çok araştırdım akdamarda seyithan ve Şakir bey varmış ikisi de iyiymiş bu hafta gideceğim ben de merak ediyorum
gzdeozss Klp05 randevu bulmak zor oluyor açıkçası genelde dolu oluyo ama muayeneden çıkınca direk randevu alırsanız bir dahaki muayene daha rahat olur. Bir de hayat hastanesine yeni doktorlar geldi onlar içinde çok iyi diyolar bölge hastanesinden geçiş yapmışlar
gzdeozss Klp05 gürcan Türkyılmaz ve Şebnem Türkyılmaz bir de leylim diye doktor var ama o nasıl bilmiyorum diğer ikisi için çok iyi dediler özellikle gürcan bey çok iyi perinatoloji doktoru hemde ama sadece riskli ve çoğul gebelere bakıyor dediler bir de ücret olarak diğer doktorlardan biraz fazla
Asdfghjkll gzdeozss gürcan bey e perinatoloji icin gitmeyi dusunuyorum nasil ilgileniyo ne kadar süre bakiyo bi bilginiz var mi acaba
Nesli29 Ben Akdamarda Şakir hocaya gidiyorum gerçekten uzun uzun bakıyor ve ilgileniyor, muayene ücreti de çok uygun. Perinatoloji için hayat hastahanesinde Gürcan beye gitmiştim bilsem başından ona da gidebilirdim o da çok ilgili idi.
Ada_56lk Nesli29 ya evet ama sekreteri çok değişik siyah saçlı olan sanırsın o doktor bir hasta ve yakınlarıyla konuşması var sanırsın nedir
Ipekgulll Nesli29 Merhaba şakir hoca isteğe bağlı sezeryan yapıyor mu acaba ? Bi de doğum fiyatları hakkında bi bilginiz var mı Akdamar hastahanesi için
Asdfghjkll Nesli29 gürcan bey e perinatoloji icin gitmeyi dusunuyorum ilgisi nasil acaba ne kadar sure bakiyo nasil oluyo bilgilendirebilir misiniz acaba
Nesli29 Ada_56lk bilmem sekreterin davranışında bir şey sezmemiştim hiç. Boşver bence önemli olan doktor
Nesli29 Ipekgulll Taşınma durumum olduğu için ben doğumu Vanda yapmayacağım, hiç doğum konuşmadım zaten daha 25. Haftada olduğum için kendisi de bir şey sormadı bu konuda. Ama akdamar uygun bir hastane çok pahalı olacağını düşünmüyorum.
gzdeozss Asdfghjkll en az yarım saat 45 dk bakıyormuş ben gitmeyi çok istemiştim kendisine ama o dönem bölgedeydi sıra alamamıştım
Nesli29 Asdfghjkll ben çok memnun kaldım uzun uzun bebeğin tüm organlarına baktı herşeyi detaylı bir şekilde inceleyip raporladı. Biraz erken bir vakitte gittiğim için bebeğin yüzü çok net görünmedi iyi bir fotoğraf yakalamak için bile baya uğraştı yani. En son da tüm herşeyi rapor ve cd ile teslim etti. Zaten ayrıntılı ultrasonda olması gereken de maximum budur diye düşünüyorum.
ogrtmnanneee Google da 2 saattir kadar aramama rağmen Van’da iyi bir doktor bulamadım postu görünce çok sevindim 🥰 tecrübelilerden yararlanmak iyi olacak
guler0135 ogrtmnanneee ben 25 haftalığım ilk öğrendiğimden beri Hayat hastanesi Yasemin Hanım a gidiyorum çok memnunum çok ilgili bir doktor ne sorsan cevaplıyor sakın başka doktorlara gitmeyin