Merveibrahim04 Ya birşey soracktım ben 7+5 günlük hamileyim tiroitim yüksek çıktı bu durumu yaşanlar varsa rica etsem bana bilgi verebilir mi
miranbeyinmothersi Merveibrahim04 ben tiroid hastasıyım normaldede. Gebelikte yğkselebilir yüksek çıktıysa ilac verecek sabahları ac karnına aska aksatmadan kullan bebepin beyim gelişimi için tiroid çok önemli. Kullandığın sürece sorun yaşamazsın. Tiroid vucuda ağrı sızı veren bir hastalık değildir tamamen psikolojik ve bebek gelişimini kötü etkileyen bir hastalıktır. İlaç kullandıkça sorun yaşamazsın 35 haftaya girdim çok şükür herşey yolunda
Barisinannesi Merveibrahim04 ben de normalde tiroid hastasiyim 10 senedir kullaniyorum ilacinizi kullanin gebelikte ihtiyac artabiliyor duzenli takip etmelisiniz en az 4 5 haftada bir ac karna ilac almadan kan vericeksiniz tsh serbest t3 serbest t4 bakilicak. Ona gore dozaj ayarlamasi yapilicak. Sabahlari ac karna alin ilacinizi 2 saat sonra yemek yiyin en ideali bu. Ben alarm kuruyorum 5 6 gibi ilacimi iciyorum yanibasimda su ve ilac zaten sonra da gunluk rutinime donuyorum kalkinca ac beklemem gerekmiyor
Barisinannesi Merveibrahim04 bebege ya da size zarari yok ilacin aksine olmamasi sorun tiroid bebegin beyin gelisimi icin cok onemli lutfen icinizde şüphe olmasin sentetik hormon zaten icerigi zararli bi icerik yok ilk basta carpinti uykusuzluk yapabilir normaldir 😊
Merveibrahim04 Handeaslan39 miranbeyinmothersi Bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim çok canımı sıkıyordum bebeğime birşey olcak diye ilaç verdi doktor aksatmadan kullancam🌼🥰💞
Merveibrahim04 Bir tehlikesi var mı bebek içi çok tedirgin oluyorum banada bugün başlandı ilac 24saatlık idrar takibi başlatıldı🌼
beyzahuseyin Merveibrahim04 28. Haftadayım canım 6. Haftadan beri kullanıyorum dahiliye doktorum her ay kontrole çağırıyor gidiyorum kan değerlerime bakıyor kan alıp değerimin yükselmemesi için Allah’a şükür değerlerim sabit gidiyor hiç bir zararı da yok her sabah aç karnına içiyorum içtikten yarım saat 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum
beyzahuseyin Merveibrahim04 kan değerlerine göre ilacın mg yükseltebilir ben başından beri 25 mcg kullanıyorum
Mdjdjdks Merveibrahim04 Canım benimde hamilelikte çıktı ilk 25mg başladım şuan 100mg kullanıyorum çünkü bebek büyüdükçe 25mg az geliyor
Merveibrahim04 omerim32 endokrıne göründüm canım doktorum çok iyiydi bütün tahlillerime vaktı benim panik atağım ile tansiyonum vardi hepsi tiroitten oluyormuş Şimdide 24saatlik idrar takibi yapacak İnşallah herşey düzelir🙏
Merveibrahim04 Çok teşekkür ederim hepinize bilgi verdiğiniz içi çok huzursuzdum bebeğime birşey olcak diye ister istemez korkuyor insan bende düzenli kullancam yeterki bebeğim sağlıklı olsun Allah başka dert vermesin🙏💕