Deletedmom_29 dilara_cinar99 4 Saat öncesi annem oldu miğde bulantısı oldu sadece ve sanki koluma ağırlık asmışlar gibi kolum ağır oldu dedi şuanlık başka bir durum yok Bende olacaktım ama antibiyotik kullanıyorum diye yapılmadı
mirage333 dilara_cinar99 ben olmadım olmucamda ama bircok kisi oldu cevremde hepsinde ilk 2 ye göre cok farkli etki oldu
dilara_cinar99 mirage333 Neden olmuyorsun ben hamile olan bı kadın doğum doktoruna sordum öyle yaptırdım o da yaptırmış ☺️
Mormenekse34 2 gun once oldum sadece kol agrisi yasadim, digerlernde de aynisi olmustu, bugn gecti Sifa olur insallah🤲
Elifsnm Biraz zor geçiyor bas qgrisi ama zonklama oldu resmen halsizlik ve butun kemiklerin resmen ağrıyor 1 gün sonra geçiyor en azından covit ten daha kötü olamaz diyerek yaptırdım 1 gün çektim sadece . Bence yinede yaptırın vakalar yine çok arttı maalesef
dilara_cinar99 Elifsnm Yaptırdım da geldim canım ben o etkileri 2. Dozda yaşadım aynen öyle vakalar çok arttı Allah korusun virüsün bebeğe de zararı oluyor o yüzden yaptırmak lazım ☺️
mirage333 dilara_cinar99 doktoruma sordum 3. Doz icin bilimsel hicbir bilgi yok dedi. 2 doz biontech yeterli dedi.
sibelmas Bugün bende aşımı oldum diğer 2 doz aşıdan sonra fazlasıyla yan etkisini yaşamıştım bunda da aynısı olur diye tetikteyim bekliyorum bakalım bunda da aynı yan etkileri yaşayacakmıyım inşallah bebeğime de bana da Bi zararı dokunmaz.