Ysmn311111 Off bugun hiç yemek yapasım yok alakasız bi şekilde hazır mantı ve poğaça yapmayı düşünüyorum sizlerrrrr
Alyabebekk Ysmn311111 ikisine de bayılıyorm 🤩 fırında tavuk yapıcam sanırım bide pilav brz da salata yeter 🥴
deletedmom87894 Ysmn311111 domatesli bulgur pilavı fırında sevze düşünüyorum yanınada turşu ayran tamam😂😂
cahillesohbetikestim Ysmn311111 karnıyarık zeytinyağlı sarma var yanına da bir çorba yapıcam ama henüz karar vermedim 🤣
deletedmom87894 Ysmn311111 hahah😂😂oluyor kız bende geçenlerde mantının yanında pilav yapmışım😂hızımı alamayıp
nazliaynaci Bende ıspanak yemeği ve pizza yapmak geçiyor içimden köfte de canım cekti köfte yapsam yanına pilav da düşündüm karışık bir şeyler yapıcam ortaya
Damli Ysmn311111 valla bende kuru dolma yoğurt çorbası yaptım bide salata yaparım yeter hiç ugrasamıycam
PrensesFiona Ysmn311111 karnabahar düşünüyorum şuan bakalım. Hazır mantıyı nerden alıyorsun canım birkaç yerden aldım da hoşuma gitmemişti.
Ysmn311111 PrensesFiona dün şoktan almıştım valla bana farketmiyor her marketten alıyorum çok seviyorum hazır mantıyı hepsinin tadı Aynı geliyor bana
PrensesFiona Ysmn311111 bi bakıyım ordan almadım hiç. Bu dondurulmuş olandan mı yoksa peynirlerin olduğu yerden mi 😅 ne çok soru sordum
Ysmn311111 bebekveannesiii oyyy en sevdiğim 2 gün önce yedik bizde aynı menüyü hergün olsa yerimde gerçi💃🏻
SerraveAnnesii Kapuska, çorba 😂 yeter herhalde ya belki yanına da bir makarna falan olabilir 😂 her gün ne yiyeceğiz diye düşünmek beni yoruyor artık 😵💫