Burc35 3366d Bende yarına randevu aldım tam 6 hafta oluyor adet tarihine göre ama bundan önceki hamileliğimde ultrason 1 hafta geride çıkmıştı adet döngüm uzun olduğu için belki de
Kavakyellerihercai Deletedmom73711 ya sizi çok merak ediyordum maşallah size gebeymişsiniz 🥰🥰 hatırlıyor musunuz rahim filmi konusunda sorular soruyordum cevaplıyordunuz
Deletedmom73711 Kavakyellerihercai İsim olarak pek hatırlayamadım açıkçası, kullanıcı isminizi mi değiştirirdiniz?🥰
Deletedmom73711 Kavakyellerihercai Ya doğrudur hakkını helal et kusuruma bakma lütfen.🙏🏻 Sen nasılsın peki, çekilmiş miydin hsg? Var mı bebiş?🥰
Kavakyellerihercai Deletedmom73711 çekildim canım sanki bu ay var gibi ama sanki kimyasal yani sanki bir şeyler yolunda değil hiçbir gebelik belirtim yok idrarda gebelik testi silik çizgi adetim 4 gün geçti
Deletedmom73711 Kavakyellerihercai Kan verdin mi? Daha çok minik belirti olmaması çok normal herkesin bünyesi bir değil. Bir kan ver mutlaka, takip et değerini.❤️
Kavakyellerihercai Deletedmom73711 daha önce ölü doğumum ve düşüğüm var onlarda hep anlamıştım göğsüm ağrımıştı kasığım ağrımıştı ama şimdi hiçbiri yok tek umudum bünyemin gebeliği tanıması ondan belirti olmaması ama sanmıyorum 😔
Ecemayrn 324682929 Evet bugün gittim ve bebeği görüp kalp atışını duyamadık malesef.. kürtaj yapılması gerekiyor dedi doktor kalp atışları durmuş. Yarın başka bi doktora gidicem bakalım olmadı kürtaj olacak ne yazık ki🥺
Pkr Ecemayrn bendede kürtaj kararı alındı ama doktor iki hafta beklicek belki kendiliğinden düşük olur diye. Yarın doktora giderseniz bunuda söyleyin bence
Ecemayrn 3366d saç değil bebeğin beslendiği halka şeklinde bir kese. Kesenin içinde kese gibi düşünün.
Burc35 3366d Bugün gittim keseyi gördüm şukur keseye göre 5+4 görünüyor bebek ve kalp atışı için 2 hafta sonraya randevu verdi