Pkr Busra1y o zaman hakkınızda hayırlısı olsun şuan bende aynı durumdayım pazartesi kontrolü bekliyorum. Gerçekten hiç üzülmeyin
MirayveAnnesi22 Feyzacelikcan hevesini kırmak istemem ama benimde öyle olmuştu aynısını yaşadım bi kaç gün sonra regl olmuştum 😣😣😣
Pkr Busra1y bu söylediğimi yanlış anlama ama inşallah kürtaja gerek olmadan düşük yaparsın hiç korkma yaşadığım için söylüyorum regl gibi düşün
324682929 Ecemayrn sizin bugün kontrolünüz vardı kalp atışı duyulcaktı bende gittim duymaya o yüzden aklımda kalmışsınız umarım duymuşsunuzdur🤲🏻
Ebruuuyrdm Kubranur11 evet canım 4 haftalık keseyi gördüm 🤩 2 hafta sonra kalp atışı dedi şuan 5 haftalığız
Kubranur11 Ebruuuyrdm bn hic gitmedim daha 5+6 da dr a gitmis olcm keseyide kAlp atisida duyariz insllh🤲🥰
Cerennnn5858 Feyzacelikcan bende de aynisi oldu canim dun test yaptim once tek cizgiydi. Bikac saat sonra hayalet cizgi oldu. Bu sabah tekrarladim testi tek cizgi:(. Adetine kac gun var
Cerennnn5858 Selinnnnn678 adete kac gun varken yapmistin canin testi? Bende de aynisi oldu hayalet cizgi sonra hep tek cizgi. Adetime 3 gun kaldi:( Hayirli olsun bu arada🙏🏻
Pkr Busra1y dayanılmıcak bir ağrı değil reglden bi tık fazla o kadar ilaç almanıza bşle gerek kalmayabilir. Ama size kürtaj yapılmıcak mı? Onda hiç ağrı olmuyor diye biliyorum
biranneadayiyim Mervesevgi canım ultrasona girdin mi gözüktü mü kese ya da bebiş. Kaçıncı haftanda girdin girdiysen de