AlmilaMomm Nurdan07 anladım 😍 öylesi daha güzel aslında ikisini bir arada görmüş olacaksınız 🙏 bana sanki günler geçmiyor bir an önce zaman gelsinde duyayın istiyorum kalp atışını ilk bebeğimi 8 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettin o yüzden daha çok stres yapıyorum zaman geçmiyor diye
Nurdan07 Nurdan07 AlmilaMomm canım seni o kadar iyi anlıyorum ki inan kendi kadın doğumcuma gidip erkenden görmek istiyorum ama kabul etmiyor doktor etik değil diyor son 4 gün kaldı allahın izni ile bebişin kalp atışını duyacağız bol bol dua edelim allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin yaşadığın acı olayı rabbim birdaha yaşatmasın güzel güzel büyüsün bebişlerimiz 🥰🥰🙏🙏
AlmilaMomm Nurdan07 Amin inşallah canım inşallah bir an önce pazartesi olurda meleklerimizin kalp atışlarını duyarız 🙏 rabbim hepimizin evladını bağışlasın sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah 🙏
Nehir-Poyraz Ecemayrn 8+3 çok kötü gidiyor valla bulantılardan bişey yiyip içemez oldum aşırı halsizim gerçi diğer sağlıksız gebeliklerimden sonra buna bile şükreder oldum ama bulantı en dayanamadığım şey. 5+4de kese ve bebeği görmüştük 6+3de kalp atışı duymuştuk. İnşallah bu sefer kucağıma almak nasip olur 🤲🏻❤️
Selinnnnn678 Feyzacelikcan ümitlenmeni istemem kuzum ama benimde öyle oldu akşam 2 tane yapmıştım aşırı silikti sabah aç karnına yaptım tek çizgi çıkmıştı kan verdim beta 14 çıktı ve şu an çok şükür 20 haftalığız🙏
Feyzacelikcan Selinnnnn678 Ya fotograf paylaşabilsem paylaşıcam ama beceremiyorum. Dün sabah ilk idrarla yaptım yine cok cok silik ikinci cizgi henüz hastalanmadım. Kan da vermedim daha bilmiyorum. Ama adet sancisi var hafiften ve gerginliği..
Cerennnn5858 Selinnnnn678 adete kac gun varken yapmistin canin testi? Bende de aynisi oldu hayalet cizgi sonra hep tek cizgi. Adetime 3 gun kaldi:( Hayirli olsun bu arada🙏🏻
bdemircioglu Hamile olduğumu öğrendiğim de 4 haftalıktı. Keseyi 4+4 te gördük. Dün, 5+4 te minicik kalp atışı gördük, duyduk. 3 hafta sonra kontrolümüz var. Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah. 🙏🏻
Tugbak91 7+5 günlük oldu. Kalp atışını duydum. Asla yemek yiyemiyorum yediğim bir lokma istifra ediyorum. Mide bulantım hiç geçmiyor bütün gün yatıyorum. Baya zorlu geçiyor inşallah yakın zamanda geçer
Esiii06 Ecemayrn 7+5 🥰 Kalp atışı duyuldu , ara sıra bulantım ve üzerimden geçmeyen bir mislinlik halsizlik oluyor. 🥲
Nurdan07 AlmilaMomm Aminn canım en büyük isteğimiz o 🙏 allahım hepimizin kucağını doldursun korktuğumuza uğratmasın sağlıkla büyüsünde gelsinler 🧿🧿❤️❤️🙏🙏
Gulergulmez Ecemayrn biz 5+4 günlüğüz🥰 Dün keseyi gördük, 15 gün sonra kalp atışı için çağırdı doktor. Günlerimin özeti: ya açım, ya uyuyorum, ya wcdeyim😂 Başka hiçbir hamilelik belirtim yok☺️
Ecemayrn Gulergulmez 😂😂 vala herşey karışık dediğin gibi bulantım oluyor yarım saat sonra iştahım artıyor falan karışık şeyler 😂