Mervesevgi 4+3 gunluk hamileyim beta sonucu çok yavaş ilerliyor az önce acil de yine kan verdim 118.53 cikti sizce normal mı daha ultrasonla baktirmadk kucuk olduğu için doktorum ayın 1inde gel dedi korkmam gereken bisey var mı
beyzaa11 Mervesevgi ben ilk kan verdiğimde 439 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar verdim 2 katı oldu 730 lardaydı ama herkeste farklı olabilirmiş ben baya şaşırmıştım bu kadar yükselmesine
Ecemayrn Mervesevgi korkmayın benim arkadaşımda da Beta yavaş ilerliyordu o da korkmuştu şuan bebeğini kucağına aldı ve 2aylık oldu maşallah 😊merak etmeyin Allah’ın izniyle sıkıntı olmaz
biranneadayiyim Mervesevgi canım ultrasona girdin mi gözüktü mü kese ya da bebiş. Kaçıncı haftanda girdin girdiysen de
Rbkny Ecemayrn son adet tarihine göre 4 veya 5 haftalık gibi duruyor yarın gidicem doktora meme hassasiyeti ve kasık agrısı bel agrısı ve baş dönmesi var 4 ay 28 günlükte bir oluşum var
___haticcee___ Kuzeyn_annesi Ya Bizde 8+2 yiz 😍haftalarımız aynı bizde 6. Haftamızda duyduk minik kalbini sağlıcakla kucağımızı almayı nasip etsin rabbim 🤲 😊
Mucizem07 Ecemayrn 5+5 olduk bugün henüz kesemizi bile görmedik haftaya keseyi görmeye gidicem belirtilerimiz de uyku,halsizlik,mide bulantısı ve kasık ağrısı..😊
Sumayvaz Ecemayrn 7+1 hamileyim yarın kalp atışı için doktora gidicem. Mide bulantısı koku hassasiyeti oluyo ama genel olarak iyiyim 😇🤗
sevde18seker Ecemayrn 6+3 olduk güzel gidiyor çok şükür sadece ilk gebelik daha rahat oluyormus onu cok net anladım🤭
Hil38 Kubranur11 bizde 4+4 olduk ☺️ Ultrasonda ne zaman görünür ne zaman gitmeliyim emin olamıyorum ? Ne zaman gideceksin belli mi ?☺️
Kubranur11 Hil38 bizde bugun 4+6 olduk 🙈son adet 22 aralikti .. ben haftaya sali icin randevu aldim 6 haftalik gbi oluyorum belli olmaz belki ama daba fazla dayaanmaicam 🙈🙈☺️☺️
Nur-01-35 Hil38 5.ve 6. Haftada gittik kese var bebek görünmüyor dediler bu kadar erken gelmeyin dedi hatta doktor . 7. Haftada bebeği gördüm ultrasynda