eylul27 Buzlubadem ağızda metalik tat var keske istahimda kapansa 🤭 gaz sorunu var gogus hassasiyeti var bide sanirim 1 beden büyüdüler 😁
Buzlubadem eylul27 bende o da yok 😃 ama gaz sorunu ve burun tıkanıklığı problemi yaşıyorum bir de onu yalayan var mı acaba bu kadar erkenden. İnternetten baktımda artan hormonlar nedeniyle oluyormuş. İlk başlarda mide yanmam çok olmuştu benim. Şuan sadece acıkınca mide bulantım oluyo
Mrvgcmn36 Ecemayrn Herkese hayırlı olsun, benim de 5 haftalık :) doktora gitsem kese gözükür mu acaba
kelebek1717 4856 canım ben de dün erken gebelik testle öğrendim hamile olduğumu garanti olsun diye de 2 tane yaptım🙏🏻 Adetime 4 gün var yanu ben de 3+3 günlük oluyorum.Yarın kan vereceğim carsamba da doktora gidicem.
Zilan733 Ecemayrn Biz 4+6 yız ağız tadı bozukluğu halsizlik var cuma randevum var insallah sorunsuz olur adetime bir gun kala kan degerim 359 cıktı
4856 Lütfen betamı değerlendirir misiniz cok kafam takıldı. Cuma günü 25 çıktı. Bugün, yani üç gün sonra 83. Normalde yarın adet günüm. Artış nasıl sizce
Busra1y 4856 benim ilk betam 53 ikinci gün tekrar verdim 99 cıktı benım de yavas arttı ama 7.haftamdayım.doktorunu dinle iki günde bir kan vermeye devam et canım
Eceissi 4856 seni benden iyi kimse anlayamaz… ben kac gundur hayatla baglantimi kestim beklememiz lazim istersen whatptab konusalim
eflinveannesi 6 +5 olduk ama henüz kalp atışını duyamadık bu drum boraz strese soktu beni umarım birdahaki kontrolümüzde duyarız 🤲mide bulantısı ve kusma var hiç bir iş yapamıyorum uyku hali sürekli devam ediyor sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🤲
Ecemayrn eflinveannesi bende aynı şeyi yaşadım İnan. Ama korkma içini Ferah tut bazılarında geç duyuluyormuş
ozlm_dnz Berosert 49 kilo ile başladım şu an 51 kiloyum ama bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştim. Doktor 14 kiloya kadar olabilir ama 11’le kapatırsan iyi olur dedi bakalım süreç bizim için nasıl devam edecek Biraz beslenme alışkanlığımı değiştirdim büyük ihtimal onla alakalı ve şişkinlik var. Umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi 🙏🏼👼🏻