Yavrukaplan Ecemayrn kese nokta kadar göründüğünde beta hcg değerinizi biliyor muydunuz acaba ? Bende dört haftalık gittim beta hcg 132 idi nokta kadar bir şey var ama emin değilim demişti tedirgin oldum beş gün sonra beta hcg 2150 çıktı
Tutkuuuu Yavrukaplan hayırlı olsun kuzum inşallah 😻İki katından fazla artmış inşallah keseyi be bebeğinizide görmek nasipm olur❣️
yagmur_s Ecemayrn yazamamışım kontrole gidiyordum 🤭 bu gün duyduk 6+2😍 bel ağrım var regl sancısı gibi ama hafif. Mide bulantısı kusma hiç olmadı. İştah sorunum var biraz çok bişey yiyesim gelmiyor. Onun dışında iyiyiz.
Tutkuuuu Ecemayrn Eski kan gelebiliyor canım eğer çok ağrıyla birlikte kanama yoğunlaşırsa git doktora için rahat etsin. Efnan60
Pkr Ecemayrn benimde 7+3 te muayene oldum karından baktı kese ve yoll gözüktü bebeği göremedi. Bir hafta sonra tekrar gel dedi. Belki geç döllenmedir dedi ama stres oldum. 7+3 te bebeği görememek normal mi???😔
Busra1y Pkr ben de Aynı senın gıbıyııım ama korkma yolk kesesi göründüyse bebek üç beş gün sonra gozukur dedi doktorum, çarşamba kontrolüm var insallah görürüz😊😊
Mnvrrrrr Merhabalar 😊 cumartesi kan testi verdim 317 cıktı hava şartlarından gidemedim tekrar sizce kac haftalıktır 😊 son adet günüme göre 6 haftalık ama doktor çok küçük daha dedi
Essezen Mnvrrrrr merhaba canım benim adetime iki gün vardı kan testi yaptırdım sonucum 9978 çıkmıştı ertesi gün doktora gittik 4 haftalık olduğunu söyledi ve o gün kese ve bebeği gördük b5 haftalıkkende kalp sesini duyduk
Mnvrrrrr Yaa seninki çok fazla çıkmış ikiz mi yoksa😊benimde 6 gun geçmişti adetim 317 cıktı daha çok küçük kesesi görünmez 1 hafta 10 gün sonra gel dedi ama ben ne kadarlık çok merak ediyorum😊
Ecemayrn Ckh--- başka doktora da görün bence çnkü beta sonucuna bakıp haftanı söylüyorlar sonra kesede bebeği görünce de net haftayı söylüyorlar
Essezen Havvauslu evet canım süt kesiği gibi demi ? Öyle ise çok normaldir canım akıntı işe birlikte yanma kaşıntı yoksa korkma
Havvauslu _aren bende 5. Haftada keseyi gördük emin ol en küçük birdeyse aynı heyecanı yasıyorsun git bence ben suan zor duruyorum 2 hafta sonra gel dedi bu hafta ne bahane bulup gitsem belki duyarız diyorum
Gozde12 5+1 im 6. Haftada gtmeyi düşünüyorum gitmişken inş kalp sesinide duyarım🤲🏻🤲🏻🥰. Gögüs hassasiyeti var bende aşırı derecede. Ve baş agrısı
Ebissss Ecemayrn 6 +2 deyiz Eylül annesi yim 🤰🏼 kalp atışlarını daha duymadık, kasılmalar var gaz problemim var arada baş dönmesi ve mide bulantısı çok az çok şükür
sunset_momy Ebissss Eylül annesiyim derken Eylül ayında mı hamile kaldnz? O zaman nasıl 6 haftalık oluyor daha büyük olması lazım
Hanzademerve Ecemayrn bende 7+2 deyim göğüs hassasiyetim dewam ediyo baya acıyorlar karnımdada gerginlik hissediyorum yaa sanki içim genişliyo gbi, tuzlu yiyeceklere bayılıyorum
UrazKutay_Mom Merhabaaaa güzel hamişler 🤰 bende 8+1 oldum bugün . Mide bulantıları devam . 6+2 ilken kalp atışını duymuştum çok şükür . Sağlıkla ilerliyoruz 🥰