RabiaHasaann 17 Haftalık gebeyim Bebeğimin kilo alması için hangi ürünleri tüketmeliyim öneride bulunur musunuz 🤭
Durucelikel RabiaHasaann sade soda, kaşar peyniri, aç karnına muz , mutlaka hergun yumurta vs gerçekten bunlar bende ise yaradi
Fkurt RabiaHasaann bende 17 haftaligim ama 19 haftalık kilosuna sahip şuan yumurta mutlaka yedim süt icemiyorum diye ayranimi yogurdumu yedim muz ayva havuç ceviz kaju en çok yediklerim tavsiye ederim
ezgi0901 RabiaHasaann yazılan yorumlara ek olarak bir de birinden pekmezi duymuştum, sabahları aç karnına 1 kaşık pekmez yiyormuş bebeği kilo alsın diye
iremcannn1907 RabiaHasaann günde 1 bardak süt, en az bir muz, ceviz, tahin helvası, yumurta. Ben hep bunları yedim 4255 doğdu oğlum 🥰
iremcannn1907 RabiaHasaann bide ben 48 kilo ile hamile kalıp 80 kilo ile doğum yaptım ben de şok olmuştum kendime ve bebeğin kilosuna 😂
Rabbimin_Hediyesi RabiaHasaann Ben hamileliğimde en çok muz ve süt içerdim kaşar hiç yemedim ama oğlum kilosu cok iyiydi MaşaAllah 4 kilo doğmuştu 🥰