pinkymoms Hangisi daha kullanışlı olur acaba ?? Omron marka bakıyorum bebeğim için ateş ölçer ama karar veremedimm hangisi bana hem daha pratik olur hemde uzun vadeli ?
Uysll pinkymoms bugün bende araştırdım hangisini alsam diye ama doktorlar genelde koltuk altı ya da kulaktan ölçüleni öneriyormus. Bende omron marka almayı düşünüyorum. İkisini bir almakta mantıklı 😊
Elifkadir pinkymoms 4 yıl önce oğluma uzaktan ölçen aldim .Bebek durmaz diye ama Dr çoğu kulaktan ölçen oneriyo
cukulataannesi pinkymoms hemşire arkadaşım kulaktan ölçen al demişti ben çoktan koltukaltı olan Braun prt2000 almıştım. Almasam kulak içi alırdım. Uzaktan olanı almazdım. Şüpheli geliyor bana
asraca Bende karar veremeyerek kol altı klasik aldım ama bebek durmuyor alından temassız daha iyi bence ama kulak içi de iyi olabilir sadece klasik almayın 😂😂😂😂
pinkymoms asraca bende normal koltuk altından almıştım aslında ama bu ara biz kullanmak zorunda kaldık onu ve daha bebek gelmeden sağolsın kendisi bozuldu🤣🤣 bide çok uzun sürüyo ölçmesi yaa ben onu beklerken bebeğin ateşi düşer yanii
asraca pinkymoms 😂😂 bişey diyim mi bizde bebeğim doğmadan covit olduk ve kullandık iyi ki de erken almıştım şuan kuzum büyüdü bu diğer gebeliğim
ozlmozl Plusmed’in hem kulak hem alından hem nesne ısısını ölçen ateş ölçerini almıştım e bebekten gayet memnunuz çok kısa sürede ölçüyor Şubat’ta e bebekte hergun indirimler oluyor oradan değerlendirebilirsiniz isterseniz
Ozlem2206 pinkymoms bende omron marka aldım temassız ateş ölçer ekranda oda ısısının göstergeside var henüz kullanmadım ama hastanelerde de omron kullanılıyor o yüzden tercih sebebimdi
sedaa_aa pinkymoms ben hem alından hem kulak içinden ölçen ateş ölçer aldım kanz marka memnunum ama bebeklerde alından ölçenler daha kullanışlı
mirage333 pinkymoms ben temazsiz almayi düsunuyordum ama coçugu olan arkadasların söyledigi doktorların önerisi kulaktan ölçenmiş. Temassiz olan bazen oda sicaklıgıni falanda algılayabiliryormus. Oyüzden kulaktan ölçende alıcam ben.