Duygu MeryemYilmaz benimde çıkmıştı canım gebelikte olabiliyo böyle şeyler doktorum bana antibiyotik ve fitil yazmıştı sonra düzeldi
Mybabe Kulture gore bakterinin turu belli olır buyuk ihtimal e.colidir antibiyotik baslatilir ama direnc kazanmamasi icin dikkat edin tedavinizi aksatmayin ben 1 ay ayakta 1 hafta da yatisla tedavi oldum
deletedmom11 Limonlu ıLık su içebiLirsin iyi bi idrar söktürücüdür sabahLarı özellikle idrarı baya temizLiyo antibiyotik kullanmak istemiyosan doğal temizlenirsin
Mybabe MeryemYilmaz ureme duzeyi antibiyotik kullandigim halde 100.000den asagi dusmuyordu damardan antibiyotik tedavisi uygulandi bakteri antibiyotik direnci kazanmisti
Mybabe MeryemYilmaz kasilmalarim oluyordu dusuk ve erken dogum ridki oluyor tabii ama simdi sizin daha basit duzeydedir sanirim hemen teda olursunuz gecer
Annee6 Canim bendede bakteri cikmisti kultur sonucunda üreme olmadigi icin doktor ilac vermemisti bol su ic demisti. Onemli olan uremeymis oyle demisti
Mybabe handedncl Cesidi derken? Idrar yolunda esbl(+) sonucu genislemis spektrumlu beta laktamaz uretiyordu e.coli bakterisi yani en basta soylemistim ureme duzeyi hic dusmedi ve her seferinde antibiyotiklere daha fazla direnc kazandi