Eminedmr Nealakasivarrr tek fiyatını bilmiyorum ben 4 kutu farklı ilaç alıyorum toplam eczaneye 30lira verip cikiyorum
030464 Nealakasivarrr Birbirinin muadili diyor eczaneler. Bazıları elrvitte domuz jelatini vat decavit için diyor. Elevit in prospektusunde böyle bir bilgi yok ama
sheyda1991 Nealakasivarrr evet 😬 iki türlüsü de kötü. Her şeyin aşırısı zarar inşallah dengeli olsun bağırsakcıklarımız 😅
Ozlem2206 Nealakasivarrr multivitamin değilde imom omega magnezyum d vitamini ve kan vitaminlerini kullanıyorum ben
Deletedmom_33 Nealakasivarrr Bende yapmadı bazen günde 3-4 kez çıkıyorum hatta renk değişikliği yaptı sade
Nealakasivarrr Deletedmom_33 decavit aldırdım eşime. 60 lısını 35 liraya almış. Hiç kullanmamaktan iyidir bence
Deletedmom_33 Nealakasivarrr Yine doktorunuza sorun ben transfer öncesi başladım 35+4 um hala devam ediyorum
Ozoguz minikayak2-6 Regenesis maxı 65 tl’ye nerden alıyorsun canım aylardır kullanıyorum hiç o fiyata almadım 😔
minikayak2-6 HilLllyyy eczaneden alıyorum tabiki 😂😂😂😂 başka bir seçenek yok zaten internetten vitamin almam ben