Sadriye35 Kızlar 16 haftalık hamileyim gün içinde sarı akıntım oluyor progestan fitil kullandığım için olduğunu düşündüm ama emin değilim tabiki sizde de oluyor mu yaşayan varsa yazar mısınız lütfen
Ege25 Sadriye35 benimde başta bi başladı hala aynı vajina enfeksiyonuymuş sürekli fitil kullanıyorum son ayıma geldim hala devam edio 😢 ihmal etme sanırım düşük riskin var benim gibi bende kullandım progestan
zeynnn5441 Sadriye35 Mantardan ötürü sarı akıntı olur dedi bana doktorum ve fitil verdi 3 günlük onu kullanıyorum
Sadriye35 Ege25 evet canım düşük riskimden dolayı vajinal alyorum progestanı o daha beter yaptı yarin idrar verip baktırcam bebeğe zararı olur mu vajinal enfeksiyonun
aylmz00 Ege25 Bendede sarı akıntı var her sarı akıntı düşüğemi sonuçlanıyor?Ben iltahpı bebişi korumk için dışarı atıyor diye biliyorum gebelkte akntı normal değilmii
Ege25 Sadriye35 ihmal etme canım git idrar enfeksiyonunu İdrar tahlilden vajina enfeksiyonunu alttan muayeneyle anlıyorlar benim 2düşüğüm olduğu için😢şuan bu zamanlara Rabbim in yardımıyla geldik 😢İnan çoğu doktor başından savıyor
Ege25 aylmz00 canım ben araştırma hastanesi ne bile gittim oradaki doktor riske atılmamalı dedi akıntılar hormansal yada iltihaptan olurmuş her ihtimale karşı tahlil yapılır yapılmazsa bile fitil vermek zorundayım dedi
Hilal2266 Son iki gündür bende tam sarı olmasada var 6-8 haftalarda normal diye okudum ama emin olamadım 😑