Ebruyulalii27 Kızlar bugün kontrole gittim doktor suyu herşeyi iyi dedi kilosu 3700 dedi nstde çok az hareketlenme vardı sancılarda çatı kemiğimde çok ağrıyor bu hafta inşallah doğururum çok zorlanıyorum artık adet olucak gibiyim
Simayy077 Ebruyulalii27 maşallah kilosu iyiymiş hayırlısıyla saglicakla kucağına alirsin insallahh bizimde son 7 günümüz kaldı sizin normal mi dogum
Silacinar Ebruyulalii27 hurma ye bol bol çok yardımcı olduğunu duydum doğuma hamilelik sporlarını yap . İnşallah sağlıkla kucağına alırsın 🥰💝
Nazarozcan Ebruyulalii27 bnde 38+1 haftalık hamileyim bugün nsteye girdim sancı yok ama adet olcakmis gibi agrlm var daha Dr gorunmedim sıra bekliyom bklm ne diycek Dr 37 haftada 3 kilodu bklm kaç olmus
cerenmina Ebruyulalii27 ben de 39+0 im bugun. Cuma günü kilosuna ve suyuna bakacak. Bugun sadece nst ye girdim. Ama sancim yok. Ben de çok zorlanıyorum. En son 2 hafta önce acilmam da yoktu.
Ebruyulalii27 Silacinar inşallah canım hurma yiyorum her gün mutlaka birde ahududu yaprağı çayı aldım bugünden itibaren ona başlıcam inşallah yardımcı olur oda
Ebruyulalii27 Nazarozcan benimde öyle yoktu canım bugün pskolojik mi ne adet olucak gibi agrım var biraz biraz
Ebruyulalii27 cerenmina bende artık zorlanıyorum çorabımı giyemiyorum sürekli tuvalete gitmekten gına geldi
cerenmina Ebruyulalii27 yatarken kalkarken o kadar zorlanıyorum ki.. Rabbim bir an önce sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Boncukgiller003 Ebruyulalii27 hayırlısı ile gelsin 🤲🏻 benim bebeğim 41 haftalıkken doğdu. Normal doğum o kadar çok istedim ki ama açılma olmadı 😕 çünkü çok zayıftı o yüzden dedi doktor. 2300 Gr doğdu. İki gün suni sancı çektim sancım 3 dkya düştü fakat açılma olmadı zorunlu sezeryan oldum şu an 7 aylık olduk 😊
Ebruyulalii27 Boncukgiller003 olsun canım sağlıklı olsunda kilosu az olsun çok olsun sezeryan normal hiç önemli değil sağlıkla kavuşalım bizde inşallah 🤲🏻🤲🏻😘😘
Ebruyulalii27 Terspektif benimde bu hafta gelsin artık diyordum geçen hafta gelmesin ya daha küçük az daha kilo alsın diyordum simdide gelsin artık zorlanıyorum diyorum çatı kemiğinden hiç yürüyemiyorum
Nazoo-34 Ebruyulalii27 sağlıkla kavuşun inşallah 🙆🏽♀️ Bebek kanala girmiş mi acaba? Ben de 39 haftalığım hiçbir belirti de yok bebek kanala da girmemiş merakla bekliyorum bakalım girecek mi 🥲
Ebruyulalii27 Nazoo-34 onu hiç sormuyorum çatı muayenesi geçen hafta yaptılar 1 cm demişlerdi simdi kanala girmiş mi bilmiyorum ama karnım baya aşagı düştü ve çatı kemiğim acıyo bebek baskı yapıyor bakalım kanala girmiş öi hiç bilmiyorum canım