Candy_liz Boncuk62 Ben de 17+4’üm benim hamileliğimin başından itibaren kasıklarda ve bazen kalçalarımda ağrılarım oluyor.. Rahim genişlediği için olabileceği söyleniyor.. Ama içiniz rahat etmezse tabiki bir doktora görünün..
Oznurboluzun Boncuk62 bende 17+5 günlüğüm benimde ara ara ağrıyor doktor normal dedi birde bir şey sorucam biraz alakasız olabilir ama pazartesi 18 haftalık olucamda ay olarak komsum 5 aya girdim dedi de doğru mu acaba
Glstn Boncuk62 Merhaba canım bu haftalarda normal kasık ağrısı. Ama fazla bir ağrı varsa doktorunuza söyleyin enfeksiyon da olabilir😊Geçmiş olsun.
Muhammedamine Oznurboluzun hayır 5. Ayınıza girmediniz doktorlar var youtube da izlerseniz göreblrsnz ben 19+5 in ben henüz girmedim 2 günm var
Boncuk62 Oznurboluzun yok canım 5 aylık dglz 21 haftada 5 aylık olcaz bnde hamilelik takvimi var orda öle yazıyr
Oznurboluzun Candy_liz yaaa ayyy beni çok mutlu ettiniz daha 4 deyim bitmiyor diyordum allah razı olsun rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Yaa çok sabir isteyen bir sey
Candy_liz Oznurboluzun 4’ü bitirdik arkadaşların yanlışı var şu an tam 4 aylığız.. 21. Haftada da 5’i bitireceğiz.. O zaman 5 aylığız diyebileceğiz.. Ama şimdi 5.ayın içindeyiz ondan günler almaya başladık😉 inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza😊
Candy_liz Muhammedamine Ama ben 5 ayı bitirdik demedim ki 4. Ayı bitirdik 5. Aydan gün almaya başladık, 5. ayı tamamlamamıza 4 hafta var nerdeyse, o zaman 5 aylık olduk, 5’i bitirdik diyebileceğiz, şimdi 4 aylığız diyorum ben de☺️
Muhammedamine Oznurboluzun ay hesabına hiç girmeyin ya 38-40 hafta arası doğum gerçekleşiyor ben hiç kaç aylığım dige düşnmyrum ☺️
Oznurboluzun Muhammedamine bende kaçıncı aydayım diye hiç hesap yapmadim da etraftakiler malum ay olarak sorunca kafa karışıyor hemde baya komşuda 5 ay diyince sormak istedim
Boncuk62 Esracim kanamam yok canım ama bZen batma gbi ara ara etim çekilir gbi oluyo kanama yok şükür
HandanOsman Kızlar normal korkmayın Allah’ın izniyle birşey olmaz. Hamilelikte kanama olmadığı sürece korkulacak birşey yoktur inşaAllah. O haftalarda bunlar normal. Daha bacak kasılmaları da başlayacak hazırlıklı olun😂 Ama sonunda alacağız Bebişlerimizi kucağımıza😂💕😂
Muhammedamine Candy_liz 5 e girdik yazmışsınız bende girmedinz yazdm 4 aylığız yazmamışsınız bende girmedim 19+5 im