Alparslaninannesii Canım eğer çocuk istiyorsan ilk olarak bir doktora git yumurtalıklarına baksınlar. Bu engel bir durum var mı diye değil yanlış anlama kafanda soru işareti kalmasın diye ☺️ Folik asit kullanmaya başla. Benimde 9 ay sonra oldu. Herkes psikoloji vs. Dedi ama ben hala neden olmuyor diye düşünürken bir baktım hamile kalmışım ☺️ Yani biz sana ne kadar düşünme desekte düşüneceksin. Ama şöyle düşünebilirsin daha çok erken rabbim en hayırlı zamanda en güzelini verecek.. Yumurtlama dönemlerini takip et bir gün ilişkiye gir bir gün girme. Gün aşırı ilişki yaşamanız spermin daha kaliteli olmasını sağlayacak. Özellikle doğurganlığının yüksek olduğu döneminde kesin olarak ilişkiye gir. İlişkiden sonra yarım saat kalkma bacaklarını kaldır ve belinin altına bir yastık koy 😇 Bilimsel olarak bir gerçekliği var mı bilmiyorum ama ilişki yaşayacağınız gün ikinizde duşa girmeyin, bir yerde ılık suyun rahatlattığı için sperm kalitesini düşürdüğünü kadının yumurtalıklarını gevşettiğini okumuştum inan gerçeğini bilmiyorum 🤷🏻♀️ Ama denemekte fayda var 🙈 Rabbim en hayırlı zamanda verecek emin ol 🙏🏻