Alparslaninannesii Kızlar az önce test yaptım negatif adetime ne kadar var hiç bilmiyorum 26 güne bir oluyorum 4 ünde adet oldum bu ay ama hiç hesaplama gereği duymadım ne yapmam gerek birşeyler söyleyin belki yardımcı olur😔
Asiyes Alparslaninannesii strese girmeyin bizim de 1. Sene sonunda oldu 1 sene deneyin ilişki ama her gün değil sağlıklı olması için 2 veya 3 günde bir diyorlar
dr_boyraci Alparslaninannesii sizce de daha erken değil mi daha 6 aylık evlisiniz 1 yıla kadar olmazsa sıkıntı oluyor diye biliyorm ama psikoloji cok önemli bu kadar takmamak gerekiyo bence
Kubra1853 Alparslaninannesii doktora git ama deme 6 aydır evliyim de 1 yıl oldu yumurtana baksın blki kis fln vr yda yumurtlama dönemi kacırıyorsun
Sermec27 Alparslaninannesii öncelikle cok erken canım hatta şu an kontrol için hastahaneye gitsen bile 1 yıldan önce tetkik yapmazlar stres yapma stres daha da gecikmesine sebeb olabilir gebeliğin istersen ovulasyon testi al onunla dene olmazsa yine bir kaç ay eşinle birlikte kontrole gidersiniz hakkında hayırlısı olsun inşallah
Alparslaninannesii Asiyes evet ztn 2-3 güne bir cnm ama biliyorum çevremde yeni evlenenlerin hepsi hamile
Alparslaninannesii dr_boyraci çevremden benden sonra evlenen herkes hamile ve bana soruyirlar bende istemiyorum diyorum ne yapım 😔
Alparslaninannesii Kubra1853 ztn kistim var ama hamileliğe engel değil demişlerdi acaba bir daha mı gostersem 3 doktora gittim engel değil dediler
Alparslaninannesii Sermec27 cnm inan bu ay o kadar bosladim dedim olmasın yapamam ben korunmayı düşünmüştum eşim istemedi yani olsa da çok sevinirdim ama bir yandan da istemiyordum eşim test aldı yaptım ve negatif 😔
Ozge Alparslaninannesii hiiiç öyle düşünüp strese sokma kendini. 2yıl önce evlendim. Benden sonra evlenenlerin de hep çocuğu oldu. Bunun hep imasını yapanlar oldu. İlk 1sene gerçekten çocuk istemedik istemiyoruz dememize rağmen susmadılar. Buna rağmen imalar beni çok üzdü strese soktu. Şimdi çok şükür hamileyim. En olmaz dediğim ay oldu. Stres çok etkili bir faktör. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize 🌸
Bernako Alparslaninannesii çevre baskısından dolayı mı çocuk istiyorsunuz ? Daha 7 aylık bu ne acele tedavi için bile 1 sene bekletiyor doktorlar. O geleceği zamanı saati biliyor rahat olun gerisi Allaha kalmış
Kubra1853 Alparslaninannesii öyle diyolar ama bazen engel oluyor bnde pcos vrdı 4 yıl tedavi gördm tedavi ile hamile kldım işte bazı kistler yumurtlamyu engelliyor yda bebek dölenmesine izin vermiyor yumurta geliştirici hap versn sna doktor kulan fazla sorunun yoksa klomenle yine olur bnki ignelerle gelişiyor yumurtam
Sermec27 Alparslaninannesii sabr canım ben 4. Yılımda kucağıma aldım oğlumu onun öncesinde de 2 kaybım var ilk oğlumu kaybettim herseyin bir vakti zamanı var Rabbim en hayırlı zamanda kucağını doldursun inşallah sabret ve dua et Allah cok büyük 🤲
Alparslaninannesii Kubra1853 evet cnm bu ay tekrar gitmeyi düşünüyorum sağlık ocağında hormon testi veriliyor mu peki
Mutluhatun Alparslaninannesii yaşınız kaç bilmiyorum ama biraz sakin olun evliliğe alışın ilişkinizin tadını çıkarın etrafa bakmayın bir çocuk olsa ikinci nerde derler ikinciyi yapsanız niye acele ettin derler 30 oldum bu sene hamileyim hala acaba erken mi diyorum
Alparslaninannesii Mutluhatun ya anladım aslında haklısınız doktora pek gidemedim eğer sıkıntı yoksa ztn sıkıntı etmem olur inşallah diye ama sıkıntı vardır diye endişeleniyorum
Fatma_6868 Alparslaninannesii bende 1 senem doldu öle kaldım sıkıntı stres yapma kendine içini ferah tut allah büyüktür daha erken bence birde daha 6 aylık evliymişin 1 seneyi doldur derim evliliğini yaşa çocuk oldu zaman eskisi gibi olmaz herşey
Alparslaninannesii Fatma_6868 Evet cnm çok haklısın moral oldun teşekkür ederim ama sıkıntı var mı yokmu bizde bilmiyorum o yüzden olmasa ztn korkmicam
Dilara95 Alparslaninannesii daha dur 6 aylık evlısın coook yenisin olmaması cok normal acele etme strest yapma stres yapmadığın ay Allahın ıznıyle hamile kalacaksın bende senın gıbıydım ustelık 4 yıllık evlıyken oldu tabı ben 3 yıl ıstemedım 4.yıl ıstedım 1 sene sonra hamile kaldım canım yeterkı rahat ol sen sogan suyu kürü var ben onu yaptımda hamile kaldım 3.ayda YouTubeyr yaz cıkıyo tabı takdır rabbımden ♥️
Cansuzumra09 Alparslaninannesii Daha çok erken .biraz tadını çıkar evliliğin esini tanımaya bak.guzellikleri tarlt.benim 15 ay sonra sonra iyikide bu kadar beklemiştim.dedim
Alparslaninannesii Cansuzumra09 evet cnm haklısın ama emin olsam sıkıntim olmadığına tamam dicem ama tam gitmedim doktora birseyim var mı yok mu bilmiyorum
Minnakkurabiyeveannesi27 Alparslaninannesii kuzum bence her ihtimale karşı doktora git bir yıllık evliyim korunmasız ilişki oldu ama bebeğim olmadı de çünkü biz 4 aylık evliyim gittik iyiki de gitmişim 1. Yılımızda mutlu haberi aldık eşimin sperm sayısı çok düşük çıktı benim FSH biraz yüksek çıktı eşim ilaçlar kürler kullandı çok şükür doktorun dediği şekilde de ilişki günlerini ayarlayinca hamile kaldım şuan 30 haftalık bebegim
Alparslaninannesii Minnakkurabiyeveannesi27 Sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnm benim evet bu ay gitmeyi düşünüyorum birde benim eşimin amcasının çocuğu olmadı spermi hiç yokmuş ya gen lerden dolayı esimdede öyle birşey varsa diye korkuyorum
ikimelekannesii22 Alparslaninannesii cok acele ediyosun daha yeni evlisin evliliğin tadını cıkart elbet olucak bebek
Alparslaninannesii ikimelekannesii22 ya ilerde olmazsa diye korkularım var keşke birşey olmadığını bilsem korunurum bile
Alparslaninannesii Bernako çevre baskısından değil onlar söyledikçe daha çok olmasını istiyorum diyelim
Kubra1853 Alparslaninannesii bnce veriliyor sor veriliyorsa o testleri yap öyle git zaten sende sorun yoksa 1 yıl tamamlansn evliligin eşin test versn
ilkkalpatisi Yeşil ağırlıklı doğal beslenin, her gün değil 2 yada 3 günde bir adet biter bitmez ve öbür adet günü gelene kadar deneyin, psikolojik olarak orayı düşünmeyin inşallah olur eğer hala olmazsa tabi doktora görünmek gerekiyor inşallah olur ama☺️
Alparslaninannesii ilkkalpatisi ztn öyle yapıyorum cnm 2-3 güne bir yapıyorum yatıyorum onun üstüne hatta bu ay istemedim eşim korunmadi bende takmadim olmasın olmasın dedim dün eşim test aldı yaptım negatif 😔