Mihriballim 😀 neyse başını değilse de ortasını yakaladım 😀 gün geçmiyor ki saçma bir soruyla uyanmayalim 😀😀
Pirayeada Ben ne sigara ne alkol kullanmadim hiç kuzenim rakı bile içti onun ki sağlıklı doğdu benim ki vefat etti Allah koruyor buna inanıyorum ama içilmemesi gerek kuzenimin bebeği yaşamaz diyorduk içki var yemek yeme bile yoktu Allah işte
balkupummm Pirayeada ay evet bende bu örnekleri çok gördüm. Eroin kullanan birinin bile bebeği sağlıklı doğmuştu.
gizzzy35 Byznrshnn Yok alkol güvensiz değil aslında. Mesela her gün bir bardak sek viski yani enerji olmadan kalp sağlığına iyi geliyor. Kanıtlanmış bu yani. Ama tabi ki afedersin bokunu çıkarmazsan. Yani bu demek değil ki hamilelikte içilsin 😂
Byznrshnn gizzzy35 bahsettiğiniz kalp sağlığına iyi gelen alkol kırmızı şarap sadece o da kadınlarda 1 erkeklerde 2 bardak ile sınırlı
Aycan051415 Derya32 a aaaa kiz çok zararlı olur mu azcık zararlı sonucta alkol oranı az🤦♀️ neyin kafasını yaşıyonuz bazılarını anlamak çok zor alkol sonuctaaa
Novaa Derya32 Migros macrocenter gibi büyük markertlerde satılan alkolsüz biralar var canınız çok çektiyse onlardan içebilirsiniz. Tat olarak normal biradan hiç farkı yok.
denizvebulut Derya32 Metro ve Migroslar da alkolsüz ithal biralar var ve tatları da harika. Ben alıp bir kaç kez içtim gebelikte alkolsüz bira. Canınız çekiyorsa onlardan alın.
sumelegi Derya32 doktorlar; paket gıdaları bile yasaklıyorlar sağlıklı olmadıkları ve bebeğe zararı olabileceği için. Özellikle içerisinde çin tozu bulunan veya bulunabilecek olarak ürünleri tüketmemek lazım. İster doktorunla görüş bu konuyu istersen araştırma yap.
Damlamuratalparslan Derya32 çok yararli böyle anlatamam yani . Avokadoya eş değer bı yararlılık. Her sabah bı şişe içmeden bende bebeğim de kendimize gelemiyoruz . Işığı görene kadar için
gurbetcianne97 Derya32 bira kesmez canım sen direk bi rakı balık yap bebeğin de doğmadan bi keyif yapsın. He mezeni unutma emi
-M123- Derya32 yani normal zamanda için anlarımda bebeğiniz için en ufak bir sorun oluşabilecek durumlardan uzak durmak lazım gelmez mi sorunuzu çok yersiz ve çok mantıksız buldum sizin gibi düşünen anne adaylarının olması beni çocuklarınız adına endişelendirdi ve de üzdü..