minikportakal Kızlar kahvaltıda bal, ceviz yedim öyle hafif uzandım 19 haftalık kızım karnımda pıt pıt ayağını vurdu ilk defa bu kadar hissettim resmen balık gibi geçiyordu ama bu kadar net değildi acayip güzel bişey 😍😍😍
Kendineanne minikportakal Allah kucağınıza aldığınız zamanları da nasip etsin son haftalar da bu kafar keyif verici olmuyor yalnız tekmeler bilginiz olsun 😅😅😁
Sevvalcicekkk minikportakal aynı duyguyu bende dün yaşadım. 18+4teyiz. Aşırı güzel bir duyguydu ama ilk yaptığında yerimden sıçradım resmen biraz ürküttü beni😄❤
dugmeannesi minikportakal kuzum 33 haftaligim sen bide bu haftalara gelince gör kımıl kımıl hiç durmuyor dirseğini karnımın yanlarina yasliyor bildiğin belki oluyor uyutmuyor uykudan vura vura uyandırıyor 🙏🙊🙊Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duygulari . ❤❤
minikportakal Deletedmom_33 bu bile böyle sevinmeme yetti ilerleyen zamanlar nasıl olur hiç bilmiyorum ☺️😍
minikportakal Kendineanne hahaah napalım sağlıklı olsunlar da razıyız biz hareket etsin diye yapmadığımız şeyler kalmıyor okuyorum burda ilerki haftalardaki annelerimizi ☺️
minikportakal Sevvalcicekkk ben şaşırdım ya baya bi şaşırdım dışardan gördüm böyle güçlü bi tekmeydi sanki ☺️
Sevvalcicekkk minikportakal benimki de peş peşe pıtpıtlar ve dönme hareketiydi sanki daha yeni yeni hissetmeye başladım. Birseyler yediktem sonra hemen uzanıyorum hareket etmesini bekliyorum iki gundur😍😍
minikportakal Sevvalcicekkk demi bende öyleyim bu hafta başladı ama bugün şiddetliydi böyle diğer günler sanki geçip gidiyordu gibi 😂
Evrim1906 minikportakal bu 2.gebeliğim canım sırf o hareketleri hissetmek için 5 6 tane daha doğra bilirim muhteşem bişey asla tarif edilemez bir duygu