behrem kızlar zor durumda kaldık ve bugüne kadar ertelendi. normalde 21+3 olmam gerekirken 22+6 dayım. bayramı hesap etmedik, bu hafta gideriz diye planladık. sonradan kafamıza dank etti ve istanbul'da arefede, bayramda ultrason çeken hiçbir yer bulamadık. bayramdan sonraki ilk gün 24+1 olacağım. sizce çekerler mi? bir yerden randevu aldım ama bütün gün ağladım ya giremezsem diye. hala da ağlamaklıyım. randevu aldığım kişi bir şey demedi girebilirsin veya giremezsin diye. sizin aranızda 23+6'dan sonra giren oldu mu?
Melekbebek behrem canım ben 26+1 haftalığım ben randevu bulamadığım için giremedim ama şöyle düşünüyorum bişey çıksa da bu saatten sonra ona kıyak halim yoktu diye teselli ediyorum kendimi
behrem sbf1016 çok teşekkür ederim. yine randevu aldım inşallah bana da çekerler, içimi rahatlattınız sağ olun
behrem Melekbebek inşallah sağlıkla doğar çocuklarımız, yapacak bir şey yok bu saatten sonra ama benim için son bir umut varsa mutlaka değerlendirmek isterim
Toplumcubirisi Kac haftalikken en gec yapılması gerekiyor ben de 19 artı 4üm istanbulda avrupa yakasinda hangi hastanede, hangi bolumden randevu almam gerekiyor yardimci olur musunuz acaba 😞