BabyLoveeee Selamm,35+4 üm şu an geçen haftadan beri sol tarafımda tam kasık bölümümde yürürken zonklama tarzı ağrı oluyor,sanki iç çamaşırının lastiği sıkıyormuş gibi bir ağrı,bu çatı ağrısı mı oluyor?
Senays Mucizem_211 ben de 31+1im gece sağa sola dönerken ağrıdan duramıyorum uykumdan uyandırıyor vajinanin kenarları gibi sizinde böyle mi normal mi acaba
Mucizem_211 Senays aynen öyle canım çatı ağrısı deniyor ona bebek doğuma hazırlık yapıyormuş ben yine bu çarşamba kontrolle gidecem sorarım doktora yazarım buraya 😇
Tugcevemercimek Senays benimde aynı şekilde 32+1 inanılmaz bir kasık agrısı ama yürürken ve uyurken dönerken ağrıyor tam böyle vajina olan bir ağrı :( başı aşagıdaydı en son , doktora gitmeme daha bir iki hafta var valla korkuyorum
Senays Mucizem_211 benim erken doğum riski var birde serklajliyim daha hazırlanmasınlar ya bekliyorum korkuyor valla insan 😁
Senays Tugcevemercimek ay erken gelmezler inşallah ben serklajliyim üstelik inşallah zamanında gelsinler 🤭
Aysuntas Kızlar bende 35+4 üm aynen bende iç çamaşırı giymememe rağmen aşırı kemik ağrım var hatta 2 gün önce doğuruyorum sandım doktora gittim hemen alttan muane yapıyorlar açılma varsa sezeryana alıyolar. Bende allahtan yoktu açılma . Anladığım kadarıyla çocuk normal doğuma hazırlık yapıyor