fatma9 Kayabasaks benim doktorumda bir sorun cıkmazsa 37 de alacagım diyor niyeyse ikizlerde beklemek istemiyorlar.
Ummu88 Kayabasaks bende ikiz ogluslarima hamileyim daha 23 haftaligiz. Insallah sorun cikmadan küveze girmeden kucağıma alirim yavrularimi. Malesef etrafimdakiler ikiz olunca moral bozucu seyler söylüyorlar
Fatos39 Ummu88 merhabalar nasıl siniz benden önce gidiyorsunuz çok şükür Allah’a takip nerede yapıyorsunuz Dr kimdir bana yardımcı olursanız sevinirim perinatoloji Dr kimdir .?
Se-be Kayabasaks ben de 11 haftalık ikizlere hamileyim bana da doktorum 36 dan sonra alırız dedi. Tabi her şey yolunda giderse
nurunhayali Bizde çift yumurta ikizleriyiz 30+6 haftalığız 23. Haftada serklaj olduk bu günlere gelebildik çok şükür 🙏🏼 ciğer geliştiricide olduk ama kaçıncı hafta gelecek bunu hiç konuşmadık merak ediyorum 🥰vaktinde sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah 🙏🏼
Ceyduygu nurunhayali Merhabalar serklaj rahim ağzı kısalığı olunca yapıyorlar sanırım. Siz nasıl fark ettiniz kanama,sancı vs varmiydi yoksa genel muayene de mi fark ettiniz
seherbyrktr Bende cift yumurta ikizlerine 27+4 günlük hamileyim doktorum 34.haftaya kadar bekliycez dedi sezeryan doğum olcak dedi inşallah bizde 37.haftalari görebiliriz kuvez yüzü görmeden sağlıkla evimize döneriz 😍🐣
Beybilerim Kayabasaks bizde çift yumurta ikiziymiş ayrı plesantaları var. 32+0 haftalığına bugün. Bizimde bebekler iyi durumda fakat rahim ağzı kısalığı başlamış o yüzden doğum yaklaştı dedi doktor heranda gelebilirler dedi. 34 36 yı bekleme taraftarı ilaçlar verdi haftaları ilerletebilmek adına.
Pinarr35 Edakeskin cok tesekkur ederim insallah normal tabi isterim ama iki tane olunca biraz korktu goxum kuveze girdimi bebekler bide kac kg dogdular
gizem-ipek Kayabasaks Bende çift yumurta ikizleri annesiyim, yeni doğum yaptım. 37+2 de doğum yaptım öyle gün belirlemiştik doktorumla belirlediğimiz gibi de oldu. Hiç sancı yaşamadan doğuma girdim 🙏🏻
Sena_liya gizem-ipek bende çift yumurta ikizlerine hamileyim çok şükür Rabb ime Sağlıkla kucağımıza almamızı ve sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin… 21 hafyadayim doktor gidişata bakacağız dedi normalde 36 ya kadar zor bekler ikizler dedi yüce Allah yardımcımız olsun 37 yi görüp sağlıkla dogurmayi nasip eylesin
cansu3 Bizde 33+4 teyiz.. Şubat’ın 19′a gün verdi doktor.. Şubat’ın 2 de randevum var.. bakalım nasıl olacak. Sağlıkla gelsinler inşallah 🤲
Mamasita cansu3 sizinle aramızda iki gün var bizde 21 şubat doğum siz ciğer geliştirici iğne oldunuz mu benimde 4 şubat randevum
Tekikizler Bizde tek. Yumurta ikiziyiz 16.haftadayiz ama cinsiyeti öğrenemedik daha sizler ne zaman öğrendiniz
strong_mother Kayabasaks ben bir kaç tane ikiz doğum gördüm normal sekılde gerçekleşen ama sanırım çoğu doktor bu rıske girmıyor . Bildiğim kadarıyla gelısim normal gidiyorsa doğum normal oluyor aslında
hanife2 bakalım bende çift yumurta ikizlerine hamileyim şuan 29 +2 yiz en son 37.ci haftayı bekleyeceğiz dedi bakalım