Mustafagunay61 Fatos39 ben yasiyorum 30 haftalik oldum normal devlet doktoruna giidyroum ekstra birşey yapmiyorum
Ilknur-95 Rumeysaaa1 normal değil canım olmaması gerekiyor muhakkak doktoruna git muayene ol. 24. Haftada bende de oldu 2 gece yattım taburcu olduktan sonra da hiç bir iş yapmadım çok şükür 34+4 olduk.
Ummu88 Fatos39 sükür canim iyiyiz baslarda biraz sıkıntı yasadik kanamam felan oldu ama cok sükür bu haftalara kadar geldik. Ben yurtdisindayim onun icin doktor tavsiyesinde olamicam malesef.
Ouzunbiyik Arkadaşlar uygulamayı ikiz bebişler için nasıl kullanıyorsunuz ? Bugün öğrendim ikiz olduğunu da :)
Fkug Ouzunbiyik ben happy momm a e mail attım ikizler için özellik yokmus tek bebek içinmiş ilerde belki acarlar
Fkug Fatos39 canım ben suan için sadece kadın doguma gidiyorum bi sıkıntı olmadıgı için arastırmadım henüz
Fatos39 Fkug Çok şükür peki 17 hafta Dr olarak perinatoloji bölümemi gidiyorsunuz? Kan çalma olayı sizde oluyormu?ikizlerde ?
Fkug Fatos39 suan için öyle bir sıkıntı yok ilerleyen haftalarda oluyormuş suan için kadın dogum doktorumla devam ediyorum
Fkug Nur-01-35 bende 18 haftalıgım tek yumurta ikizlerimi bekliyorum erkek dedi doktorumuz ama suan için alışveriş yapmıyorum detaylı ultrasonu bekliyorum ondan sonra yapıcam bi değişiklik falan olursa diye sabrediyorum