Halide_70 Ben de bugünlerde özel bölgemde batma ve bir ağırlık hissi oluştu. Bebeklerin hareketleri sertleşti ama öyle can acıtıcı falan değil. Sizlerde durum nasıl?
Edaliko Halide_70 biz de 30+5 😀 arada bir halsizlesme nefes nefese kalma oluyor canım. Dediğin gibi agirlasma başladı göbek her gün az daha büyüyor icerde kıpır kipir disarda da kar olunca mecbur yatıyoruz evde
Happybsrn Halide_70 çok şükür bugün 30+0 olduk darısı 38.haftamıza 😊😊😊 sağa sola dönmek zorlaştı, ağırlık oldukça bel ağrısı da oluyo elbet ama geçecek şeyler bunlar yetr ki sağlıkla gelsinler 🤗🤗🤗
gldn065807 Halide_70 30+2 den slm bel ağrısı var valla ne tarafıma yatsam ora agrıyo benim kız en son gittiğimde secde pozisyonunda dedi doktor ya bide sizin bebisler de aşağı vuruyo mu rahme vurdukça lavabodan çıkamıyorum 😅 baya sert can acıtıcı hareketleri var kıpır kıpır masllah
Halide_70 betulyc 30+0′da benim bebeklerimin de başı yukarda idi. Dönünce ağırlık daha fazla mı olur acaba aşağıya korkuyorum. 😶😑
Halide_70 Edaliko Ben de yatıyorum valla, öğlen uykum gelirse uyuyorum bile. Hem ağrılarım azalıyor hem de bunlar son uykular hayırlısı ile. 🤭🤭😊
Edaliko Halide_70 aynen canim bir yandan da sabırsızlanıyoruz doğsun sevelim diye rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😍
Halide_70 gldn065807 ben de lavaboya bebeklerin isteğine göre çıkıyorum. Bol bol çatı kemiklerim ağrıyor. Penguen oldum, kibar yürümek imkansız artık. 🤗🤗🍼🍼
Ecegunes 30+5 benimde en son dönmüştü aşagı ayaklar hep yukarda mideye karaciğere tatlı tatlı vuruyor benim tek şikayetim uykusuzluk sürekli uyanıyorum ve sola yatmakta hep zorlanıyorum
Halide_70 Ecegunes uykumdan uyanma hiç olmuyor benim şimdilik. Hiç uyuyamama oluyor gecenin belli bir kısmında. Ama soluma yattığımda hep bir uyuşma durumu var. 🙄🙄
Deletedmom_289 Halide_70 bende de surekli özel bölgemde hissediyorum bebeği gayet sert vuruyor minik kızım . Batma vs olmuyor ama bazen baskı yapıyor özellikle geceleri 🤢
Halide_70 Deletedmom_289 yarım saate bir tuvaletim varmış da çok sıkışmışım gibi bir his oluyor bende de. 😑😑
Deletedmom_289 Halide_70 bende de canım her yarım saate bir saate kalkıyorum iki uç damla olsa dahi geliyor yani özellikle gece