babynil @bsnrd sanci acilma yeterli digum icin. Adet agrisi gbi bele beya kasiga giriosa buyuk ihtimal sanci o
DuaElf babynil iki gündür bende de var adet ağrısı gibi ama girip çıkan bi ağrı değil sürekli bi ağrı doğum ağrısımıdır yoksa başka bişey mi
bsnrd Gamzeee__ bı ara haffledi uyumuşum.smdi kalktım devm ediyor karnımı doyurp gdcgm hastaneye .yoksa tek kalicm Allah korusun
DuaElf Elif5561 oluyomuymuş öyle bunu okuduğuma sevindim. Benimde iki gündür adet sancısı gibi sancım var nişan gelmesi şart sanıyorum sürekli kontrol ediyorum gelmedi diye üzülüyodum ☺️ Hatta bu gece rüyamda gelmişti nişanım o kadar takmıştım kafaya 😅
Elif5561 DuaElf evet arkadaşım öyle doğum yaptı hafif bi ağrıymış sonra doktor suyunu patlatmış doğum sancısı girmiş.
Tugcevemercimek bsnrd ay hadi hayırlısı bize haber ver gitmeden bir sıcak duşa gir açılman varsa artsın
bsnrd Superisi_34 Tugcevemercimek ATC Gamzeee__ Arkadaşlar yanlış alarm sanrm agrm geçti .temizlik yaparken tekrar başladı yine geçti .bilemiyorum ne olack belki habercidir ins bir kaç güne olur.cokt teşekkür ederim sizlere 🤗🤗🌈bugün olmadı ama belki yarn olr .hepimize saglkli doğumlar diliyorum 🌺🌺🌺
babynil @DuaElf benim 2gun belimde agri vardi normal bel agrisi gibiydi 3.gunun sabahi nisanim geldi sonra agri artti hastaneye gittigimizde 3dk da bir girip cikan agriya donusmustu. Hemen olmayanilir ama sancilariniz baslamis olabilir
DuaElf babynil bugün sabah devam ediyodu ağrılarım ama sonra kesildi bu saat oldu daha gelen giden yok maalesef. Doğum sancısı değildi heralde
Zehra9616 bsnrd nisan yada gelmek zorunda degil tabiki ama sanci araligini say cnm ona gore git doktora