Taze-annee Ysmndnz halıyı ıslatıyor mu ? Bir de kaç cm engeli aşabiliyor ? Kaç cm yüksekliğin altına girebiliyor acaba ? Çok soru sorduysam kusura bakmayın liütfen 🤭 doğru bir seçim yapmak istiyorum 🤗 yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim 🌸
Morprenses Taze-annee benim xiaomi olmasına rağmen balkona çıkıyordu canım eşiklerden geçer bence cm olarak bişey diyemiyorum ama balkon kapısını bilirsin pimapen onu atlıyordu
Taze-annee Handeee2 bu ürünü de inceledim diğerlerine göre daha hesaplı. Haritalama olmaması dorun oluşturuyor mu ?
Handeee2 Taze-annee hayır benim için sıkıntı olmuyor . Salondan çıkmamasını istiyorsam kapıyı kapatıyorum ☺️ Gayet güzel süpürüyor ve siliyor 😍
Tubmavi Taze-annee xiaomi vacuum mop pro dediğim özellikte hepsi var son derece temiz yapıyor. Ama hepsi buradadan alma sorunlu ürün gönderiyorlar. Ne alırsan al sorun çıkıyor.
2Prens-annesiii Kızlar roborock s7 aldım inanilmaz memnunum keşke daha önce alsaydim diyorum çok mutluyum 🥰
-deniz- 2Prens-annesiii Hayırlı olsun süper bi icat bende aldığımdan beri normal süpürgeyi hiç çıkarmadım
Taze-annee Kızlar bende dreame f9 aldım aşırı güzel çekiyor. Fonksiyonları çok güzel süpürge düşünenlere alternatif olabilir 🌷