Aysegularas Bir oglum olcak aslinda 100de 80 dedj doktor ama ben basindan beri oglumun olcagini hissediyodum ve ARAS bey bugun birazda olsa gosterdi bende bu mutlulugu sizinle paylasmak istedim
alcang Aysegularas kaç haftalıksın canım hayırlı olsun bu arada bizde cinsiyeti öğrenemeyenlerdeniz de :)
Akaykader Aysegularas Hayırlı olsun İNŞAALLAH sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin İNŞAALLAH RABBİM
Esraodaci Aysegularas hayırlı uğurlu olsun canım.Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,bahtları açık olsun inşaallah
Aysegularas alcang 19 +2 oldum canm anca bu kadr tahmjnde bulundu doktorum nazlj cikti benimki gostermedi simdiye kadr
alcang Aysegularas bizde 15+3 üz aynı durumdayız bizimde nazlı baya neyse sağlıklı olsunlarda gerisinin önemi yok :)
svmeybgl Aysegularas ya benimki de kesin değil 18+4 üm ihtimali erkek dedi ayrıntılı ultrasonu bekliyorum 😌
ilknrkz21 Aysegularas canım benim de göstermiyordu sonra gittik doktora kız dedi benimde içimde hep erkek olacak hissi vardı 🙈
Duygu07 12 haftalıkken doktorum Kıza benziyor dedi. 14. Haftama girdim başka bir doktor kız dedi gayet net bir şekilde 😍