Sevgisglm Kızlar hamilelikte sürekli sol tarafa yatmak saglıklı denildi hep yatıyorum ama solumda boynumda fıtık var bazen ağrıyor ve sırt üstü yada sagıma yatmak zorunda kalıyorum sola devamlı yatamıyorum bu sebeple sorun yaşayan varmı bununla ilgili
ZeEr_09 Sevgisglm bende sürekli sola yatamıyorum nefes darligi başladı artık sağda daha rahat uyuyorum.. gece boyu sağ sol sürekli değişiyorum zaten uykuyu unuttum..
Deletedmom_289 Sevgisglm valla ben solda yatamıyorum sağda daha rahat ediyorum bildiğim kadarıyla sağ sol farketmiyor da sırt üstü yatmamak lazımmış tabi insan uyurken farkında olmuyor mumya değiliz sonuçta sorun olacağını sanmıyorum canım
Zeytininannesi01 Sevgisglm bende sürekli yatamıyorum resmen uzun süre aynı pozisyonda yatınca etlerim acımaya başlıyor sürekli pozisyon değiştiriyorum mecbur
Zeyyyn Sevgisglm ben pek sola yatamadım valla yatyrdm hop ya sırt üstü yada sağımda uyanırdım gündüz genelde yatardım o yana mühim olan sırt üstü yatmamak çok şükür sağlıkla normal bir şekilde doğdu kızım
Sevgisglm Deletedmom_289 bacaklarım şişiyor bazen birde gaz sorunu oluyor rahatlamak için sırt üstü yatıp ayakların altına yüksek bir şey koyup uzanmak gerekiyor yan yatıp ayagı yukarı kaldrmak imkansız bende sırt üstü yatıyorum mecbur 🙄
Rabis277 Deletedmom_289 ben sürekli sırt üstü yatıyorum sağ sol hiç rahat edemiyorum sorun oluyor mu acaba
Sevgisglm Zeytininannesi01 benimde öyle yani sürekli aynı yere yatmak bir agzı sızı olmasa bile agrı sızı yapıyor birde bemim 2 tane fıtığım var boynumda sol tarafımda sürekli yatınca agrılarım tutuyor bacaklarım şişiyor ayaklarımı uzatmam lazım bu seferde sırt üstü yatmam gerekiyor illede sola yatın diyolar acaba kötü bıseymı yapıyorum ya bişey olursa diye korkuyorum bu sefer
Zeytininannesi01 Sevgisglm inşallah bir şey olmaz canım sonuçta sürekli sola yatamayız hem kötüyü çağırmayalım iyi düşünelim iyi olsun😊
Tlin8321 Sevgisglm sağa tarafa yatınca midem bulanıyor rahatsız oluyorum ama sürekli sola yatınca da sırtım ağrıyor işkence gibi geliyor gece uyumak 🤷♀️
Sevgisglm Tlin8321 kesinlikle haklısın hamiş yastıgından aldım agrım sızım olmasın diye inşallah fayda eder
Tlin8321 Sevgisglm faydası olursa haber et, bende alıcaktım vazgeçmiştim o kadar paraya değer mi diye 🙆♀️🙆♀️
Sevgisglm Tlin8321 baby mom çok fonksiyonlu hamile destek yastığı gri beyaz hem yer kaplamıyor hem portatif hem rahat bir arastır istersen 🥰
Deletedmom_289 Rabis277 valla bilmiyorum bende çoğu zaman sırt üstü yatıyor uyanıyorum sanmıyorum olacağını ya nefes darlığı vs yapsa zaten hemen döneriz de bebek hareketlerinde bir sıkıntı olmadıktan sonra mumya gibş sola yatmak gerekmez bence
Payan Sevgisglm doktorum kim çıkarıyor bunları diye kızmıştı,sağ sol sırtüstü nasıl rahatsanız öyle yatın,ban sağıma ya da soluma yatınca bebiş tekmelere başlıyor asla yatırmıyor,siz de rahat olduğunuz şekilde yatın
Rabis277 Payan ben sırt üstü yatınca tekmelemeye başliyor bende iyi olduğunu düşünüyorum tekmelemesi iyi bişey değil mi yani
Payan Rabis277 tekmeler beni uyutmuyor o yüzden yatamıyorum😂bir de benimki rahatsız olunca daha çok tekme atıyor
Deniz8181 Sevgisglm valla hangi tarafta rahat edersem oyle yatiyorum 22 haftaligim arada tam olmasada yuz ustu bile yatiyorum hurafe bunlar inanmayin bence bu arada 3 gebeligim hepside boyle gecti hic bi sorun yasamadim valla🤣🤣