40+1 de Perşembe akşamı 10 da hastaneye yatışım yapıldı normal doğum istedim ben ama öncesinde hic sancım filan yoktu doktorum ile yatışa karar verdik, ve yattım acıklığıma bakıldı 1 cm var yok gibi dedi, nst bağlandı gece 1 de rahim ağzı açıklığı icin ilac yerleştirdiler o sırada yine acıklığa baktı hala aynı dedi gece 3 e kadar hic sancım yoktu yavas yavaş sancı gelmeye başladı acıklığım 2-3cm e ulaştı. O sırada sancım artmaya başladı ama sancıları karşılayabiliyodum yatakta sürekli yatmadım pilates istedim üstüne sancımı karşıladım biraz yürüdüm.. gittikce sancı artıyordu tekrar acıklığa bakıldı 4-5 oldu suyum geldi kızlar o su gelmesi o kadar güzel bişeyki zevk alıyosun resmen ☺️ Bu sırada sancılarım gittikce artıyo suni sancı verildi zaten suni icin yatışım olmuştu benim ama önce kendi sancımı beklemiştik kendi sancım arttıktan sonra suni taktılar bu sırada sabah olmuştu artık suni sancıdan sonra açılmam hızla ilerledi sancıları artık yerlerde karşılamaya başladım pilatese cıktım sıcak duşa girdim eşimle gittikce sancılara dayanamıyordum yatağa yatıp tekrar acıklığa bakıldı 9-10 u cm i gördüler saat bu arada sabah 10 u geciyordu son sancıları yatakda karşıladım ayağa kalkamaz olmuştum suni sancıları cok derin nefes alıp uzunca vererek karşıladım, odamda beni doğumhaneye hazırladılar ilk doğumum olucağı icin dığumhanede strese girmemem icin ebe sancın gelince kaka yapar gibi derin nefes alıp karnını şişirmeden ıkınmamı söyledi bir kac defa bu şekilde odamda deneme yaptık o sırada doğumhaneyi ayarlıyolardı benim icin. Artık bebeğin sacını gördüler ve hemen doğumhaneye aldılar 10.55 filandı çatala çıktım doktorum geldi benimle konuştu sancın geldiğinde kakanı yapar gibi morarana kadar ıkın hic bırakma, beni cok güzel dinle kulağın bende olsun sana öf öf öf diye nefes ver dediğimde hemen yap dedi benimle sakin şekilde konuştu hep. Sancım girdiğinde bir iki kez bu şekilde denedik sancılarımı bağırmadan sadece doktorumun dediklerini yapmaya çalıştım 2-3 ıkınmadan sonra ebe karnıma bastırdı o şekilde ıkındım ve bebeğimi gördüm 11.03 de, kucağıma verdiler hemen o kadar ağladımki hemen nasıl geldi bana şaka gibi geliyodu o kadar rahatladım ki herşeyi unuttum bütün günahlardan arınmış gibi kuş gibiydim.. bebeğimle beraber ağlarken o sırada doktorum içimi temizledi dikişlerimi attı. Hic acımıyor uyuşturduğu icin. Bebeğimi giydirip bana verdiler dikişim atılırken bebeğimi ve beni çektiler ☺️ İşlem bitince ayağa kalkıp üzerimi giyindirdiler ve odama yürüyerek gittim 😂 kendime güveniyodum normal doğum istedim hep sabırlı insanım ve herşeyi acı çeksemde dualarla ve sabırla karşıladım doğuma kadar zorluk cekmiş olabilirim ama sonrası inanın herşeyi unutturuyor ben doğurdum diyosun kendinle gurur duyuyorsun 😂😍