Sincapannesii Kızlar midemde şişkinlik var sürekli aç hissediyorum midem şişiyor afedersiniz ama gegiremiyorum bile soda içtiğim halde 9+5 haftalık hamileyim ne yapsam geçer şimdiden teşekkür ederim canım kızlar
Zeyyyn Sincapannesii bir müddet öyle oluyor canım karında şişkinlik gaz problemi vs patlıcak gibi oluyor maden suyu pek yaramıyor olabildnce hareket et evin içinde yürü Bi kaç haftaya geçer
Askiletotomsu Sincapannesii bende aynıyım Bir beş dakika evvel aglayacaktim 🤦🤦🤦 bugün yemek yiyemedim Elma muz yoğurt pilav ayva bu kadar . Şişkinlik sertlik geğirme yapıyor
Papatya_5 Aynı günlerimiz şikayet ettiğin şeyi bende yaşıyorum çözüm bulamadım hatta karnımın içi acıyo artık
Sincapannesii Zeyyyn hareket edince daha iyi hissediyorum ama sonra yine aynısı oluyor teşekkür ederim
farahinannesi Benim 6-7 haftalık ama aynı sorunu bende yaşıyorum. Geceleri açlıktan midem kazım kazım kazınıyor. Sabah kalkınca iki lokma yiyorum şişiyorum midem çok kötü oluyor. Napıcaz böyle
Sincapannesii farahinannesi geçmiş olsun canım sanırım kendiliğinden geçecekmiş bende aynı durumdayım