Nisanesra 19 haftalik hamileyim .Hareketlerini net olarak hissetmiyorum ama kasiklarimda sag tarafta bisey atip duruyo sanki.pit gibi bi luk luk eder gibi😊😁ayni seyleri yasayan☺?
Sedaliva Nisanesra merhaba cnm ❣️ bugün bnde 19 haftalığım benimde sağ tarafımda pıt pıt atışlar var. Hareketleri hala histtemedim ikinci gebelikte erken hissedilir diyorlar ama bilemiyorum
Annesininumudu Nisanesra aynı durum bende de var 18 hafta olduk hafif bi şey ler hissediyorum ama bebek mi bilmiyorum
Elos Nisanesra ben de mide gurultusu gibi bişey hissediyorum Ne olduğunu çözmeye çalışıyorum :) 19+6 olduk :) pıt pot dokunuşları baloncukları Mısır patlamalarını hissettik ama bu gurultuyu çözemedim
GldenRzgarAkta Nisanesra evet işte o bebeğin mısır patlamış gibi pıt pıt yapıyo ilk başlarda sonra daha belirginleşiyo gözün aydın😍😍🤰
Nisanesra Sedaliva Sedaliva evet benim ilk gebelik.Biseyler hissediyorum ama omu bilmiyorum😊saglikla kucagina al insallah😍
Nisanesra GldenRzgarAkta 🙈🙈 genelde kasiklarlarda oluyo hep o yuzden konduramadim.Tsk ederim sagolasin😍😍
Ozge77 Bizde 19.haftamıza girdik hafif hafif hissediyorum sanki pıt pıt şeklinde ama ilk gebeliğim olduğundan hissettiğim şey kızımın hareketimi bilmiyorum 🙈 yatarken elim hep karnımda belki yine atarda hissederim diye 🙈
GldenRzgarAkta Ozge77 elinle hissetmen çok güç bu haftalarda ama içerden pıtpıt laro hissedersin kasıklarda saha kuvvetli vuruyolar bu haftalarda 😊😊