Melos10ur Kızım var adi esila simdi oğlum olucak adını rüzgar düsündük ama kime soylediysek adi gibi rüzgar hiperaktf olur gibi tepki aliyoruz baskada isim bulamadik onerilere acigim 😊 Cevrenizde rüzgar isimli bebek varmı nasil ?
Cansuada24 Melos10ur ya bende bunu anlamıyorum bunun isimle ne alakası var bu tamamen ailenin yetiştirmesi şımartmasıyla alakalı bir durum bende azra koyucam kızımın ismini ay azralar cok yaramaz oluyor vs diyolar ben buna katılmıyorum herşey ailede bitiyor
neslican0644 Melos10ur gerçekten öyle isim analizine çok önem weriyorum. Kişiliklerinde etkili oluyor
igvescarim Melos10ur yiyenimin adı rüzgar valla çok şükür hem Akıllı hem Zeki hem de düşünceli 🤲🏻💙 öyle atlayim zıplayim bir çocuk değil bebekken de sesi çıkmazdı
sherlock Cansuada24 yaa evet aile tabii ki öenmli ama ben de aynı isimdeki insanların karakter yapılarında benzerlik olduğunu düşünüyorum . Çevremde var böyle aynı isimli kişiler :) belki de denk geldi bilmiyorum ama 💁🏻♀️
Cansuada24 sherlock valla hic inanmıyorum canım ben sacma geliyor hem cocuk dedigin illa yaramaz olucak ama isimle hic alakası yok 🤷♀️
Cansuada24 igvescarim bunu anlatmaya çalışıyorum işte isimin cocukla alakası yok 🙂 tamamen yetiştirilmeye baglı maşallah yigeninede 🧿
Sekerimmm Melos10ur oğlumun adi rüzgar şuan 5 yasinda hic oyle yaramaz değildir şükür akıllı uyumlu sakindir yani
Htcnal Melos10ur korkutmak gibi olmasin ama hiperaktif diyenlere katiliyorum,inanilmaz yaramaz oluyorlar 😅😅
igvescarim Cansuada24 çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah hepimizin çocuklarına maşallah 🤲🏻🌸💙
gizzzy35 Melos10ur Alakası yok arkadaşımın oğlunun adı Rüzgar o kadar uslu ki. Bizde Rüzgar ve Poyraz arasında kalmıştık. Poyrazı seçtik.