Glsh14 Sol tarafima dönüp uyuyayim diyorum asiri derecede bacaklarim uyusuyor.sagima donup uyuyorum mecburen.sizlerde durum ne kizlar
Imasleeper Glsh14 bende çok muzdaribim ya o konudan. Hamile değilken sırt üstü yatıp dalabiliyordum sadece, şimdi yatamadığım için maalesef uykuya da dalamıyorum bütünn gece tuvaletteyim :(
UmutsuzPolyanna Glsh14 bende sağımda daha rahatım o yüzden uyku bastırana kadar iyice sağ tarafını çürütüp solumda uyuyorum taş gibi uyuduğum için öyle kalıyorum 🤣🤣🤣🤣
Cansuada24 Glsh14 yatarken sola dogru yatıyorum ama gece saga dönüyorum sırt üstü yatıyorum uykuda vücudumu kontrol edemiyorum ama saga yatınca sagım sola yatınca solum uyusuyor 🤦♀️😂
SayeMom Glsh14 suan sağımdan yaziyorum ama panda gibi 10 dkda bir sola dönüyorum sonra sĞ sonra sola … 🤣🤣🤣
Glsh14 Imasleeper sirt ustude yatmamaya calisiyorum ama uyku sirasinda yatiyorum malesef esim gordukce duzeltiyor ama gormedigide oluyor.tuvaletin onune yatak atasim geliyor bazen😂
Glsh14 UmutsuzPolyanna ben sag tarafima donmeyince uyuyamiyorum mumkun degil solda uykuya dalamiyorum bacaklarimin uzerine kilolarca agirlik koymuslar gibi uyusuyor😂😂
Glsh14 Cansuada24 malesef uykuda kontrol edemiyoruz ben tek sikintim solda.2-3 hafta oncesine kadar solda uyuyabiliyordum.napalim kaderimiz cekicez🤣🤣
Glsh14 SayeMom telefonla oynarken solumda gayet rahatim ama is uyjuya gelince uyusuyor bi tuhafiz valla🤣🤣
Tgceetali_08 Glsh14 bende uyuyamıyorum o yüzden sabaha kadar yatakda 360 derece dönüyorum sinir oluyorum 20.haftadayım karnım bile doğru düzgün çıkmadı ama gece uykuları haram oldu
Glsh14 Tgceetali_08 Bende henuz 18+6 ama benim karnim byaa cikti.biz simdiden boyleysek ilerleyen aylarda yandik😂