bezelyemom 3 yıl önce suni sanvı ile doğum yapmış biri olarak konuşuyorum. 40+6 haftaya kadar bekledik oğlum çok nazlı çıktı gelmedi doktorummda hafta sonu bekleyelim gelirse gelir gelmezse doğumu ben başlatırım pazartesi dedi ve öyle de öyle oldu pazartesi oldu sabah hastaneye gittik nst doktor muayenesi girdim dopum haneye dopum hane dediysem herkesin kendine ait odası var sancı çektiği (özelde doğum yaptım bu arada) neyse tansiyon ölçümü serum takılması ebenin çatı muayenesi derken saat 9 buçukta suni sancıya başlandı gerçekten çok zorlu bir süreç ebenin ilk yaptığı çatı muayenesinde 2 cm açılma vardı hatta ebe elimi soktum 2 cm olur bu haftaya gçre hiç açılmamış dedi ki o kadar spor yürüyüş hareket e rağmen bence bünye ile alakalı 10 saatin sonunda doğurdum normal doğum oldu kesi ve 5 dikiş vardı odaya geldiğim de doğum yapmamış gibiydim herşey bitmişti ağrı da acıda 😊yanlız sanvı süresi uzun olduğu için halsizlik bitkinlik doğumun verdiği bir yorgunluk vardı. İnşallah açıklayıcı olmuşumdur hayırlı kolay doğumlarınız olsun😊🙏