Birglbiray 39. Haftamdayım kızlar az önce farkettim akıntımdan dolayı peçete koymuştum peçetede hafif sarı ve pembemsi ıslaklık vardı nişan nişan olabilir mi ve nişan bi keremi gelir? Teşekkürler
Merylu Birglbiray nişan sümüksü hafif kahve yada pembemsi rengi oluyor o geldiğinde anlamaman mümkün degil çünkü normal akıntıdan cok farklı hemen biliyorsun degişik birseyler oldugunu
Han Birglbiray nisandır canm o bnde 39+3 günlük hamileyim gecen gun bndede oldu suyu var acilmam bakmadan eve gonderdi simdi ara ara agrlarm oluyo kendini kasyo bnce doktora git bakalm ne diycek
Birglbiray Aleynaarslan var canım pembelik normal akıntımla birlikte gelmiş sanırım anlayamadım ay heyecan yaptım 🤗
Aleynaarslan Birglbiray darısı başıma inşallah 😂 40 haftalığım tam ama ne nişan ne su sadece düzensiz sancılarım var 🙈
Birglbiray Aleynaarslan ay kuzum inşallah başlar senin de 🤗 benim de sabah hafif kasıkla bel ağrım oldu postu açtığım da nişan geldi sanırım hala emin olamıyorum inşallah başlar allahım bi avazda kurtarsın yavrularımıza kavuşalım 🤗🤗🤗
Birglbiray Aleynaarslan eşimi bekliycem canım mecbur 😁 o da benden panik doktor bir şey derse çocuk doğana kadar uyumaz artık
Arse Bende 38+3 teyim kahverengi bi akinti geldi doktorumu aradim cok sakin konustu nisandir dedi 36 saat icinde dogum baslar dedi ama sancim da yok
Birglbiray deletedmom209 canım valla anlamadım akıntım olmuş baktım pembe renkliydi hani normal akıntıdan farklıydı bekliyorum bende bir şey olacak mı diye
Merylu Birglbiray benim iki defa geldi ilk sabah gelmişti baya yogun sümüksü bide akşama doğru tekrar tuvalete gittiğimde yine aynı şekilde gelmişti hatta tuttugumda sünüyordu degişik birseydi daha sonrada sancılarım başladı zaten
Busra011 Ben 34+3 deyim 3 gün önce kahverengi akintim oldu ama doktor doğumla ilgili konuşmadı sadece dinlenmem gerektiğini söyledi 🤔
Merylu Busra011 kahverengi akıntıyla nişan çok farklı seyler canım senin lekelenmen olmuş bol bol dinlen kendini yorma ani hareketler yapma inşallah düzelir
SMPE Busra011 bülra hanım merhaba sizin nasılsı akıntınız yoğun sümüksümüydü bende de oldu tedirginim sizede sormak istedim