heleninannesi06 Baby plus canyon travel sistem Baby plus Galaxy Baby home amortisörlü travel sistem (Trendyolda gördüm) Joell travel sistem Bu markaları kullanan alan anneler var mıdır memnun musunuz ya da tavsiye edebileceğiniz başka ürünler var mıdır 😊
ZEYNEP2025 heleninannesi06 baby plus canyon gecen hafta aldim cok guzel ben ozellikle arka tekerlerini cok begendim araca sigdi sorunsuz bi sekilde. E bebekte indirimden alin derim pusetiyle birlikrte baya uygun internette pahaliydi.
SayeMom heleninannesi06 galaxy gri olanını aldık güzel ve hafif ebebekten aldık bebekologa sordum o zaman canyon yoktu magazada yanında kanz d go vardı bu neden tercih etmiyorsunuz demiştim tekrlekleri büyüktü bu arada dediki hangi araba olursa olsun arka tekerlek büyük tercih etmeyin yollarda falan sürerken içleri bos oldugu icin catlayıp yarılıyor demisti ve kanz geleli 2 ay olmus satılmamıs baby plusta benim aldıgım 1 tane elinde son kutulu kalmisti onuda ben almistim
YoncaD heleninannesi06 galaxy aldim gayet memnunum sürüşü felan gayet iyi, eger canyonla arasinda kalirsan kesinlikle galaxy derim çünkü puseti daha kaliteli duruyor malzemesi daha kalin. Canyon olanini arkadaşım aldi ordan biliyorum galaxy daha agir ve kaliteli duruyor.
Nisak Baby plus galaxy aldık araştırarak,henüz kullanmadık Canyonun tekerleri cok buyuk katlandıginda araç bagaji icin skıntı olur diye almadık
heleninannesi06 Nisak çok teşekkür ederim iki model arasında gidip geliyorum bende daha gidip görmedim açıkçası internetten arastiriyordum fiyatta belirleyici oluyor haliyle 😊
heleninannesi06 ZEYNEP2025 teşekkür ederim puset için çok dar filan denilmiş öyle mi peki evet 1800e düşmüş bende onu düşünüyordum açıkçası
heleninannesi06 Cansuada24 taşıma olarak kolay mı peki sürüşü nasıldır fiyat olarak makul geldi hepsi inanılmaz artmış çünkü
ZEYNEP2025 heleninannesi06  https://resimyukle.io/r/p97BGCi612 bence hepsi ayni boyuttaydi suan cektim yakindan bakin yinede .
Cansuada24 heleninannesi06 evin içinde sürdüm şuan daha bebetom gelmedigi icin 🙂 ama cok cok begendim pusette öyle agır degil icide dar degil gayet kibar hoş
heleninannesi06 ZEYNEP2025 teşekkür ederim gayet iyi görünüyor 🙏 15 dk önce 1800du 2400 oldu bende hiç şans yok 🤣
ZEYNEP2025 heleninannesi06 Magazaya gidin yarin net fiyati cikmistir . Bende magazadan 1.799 tl aldim alirken netten baktim 3.500du
heleninannesi06 SayeMom çok teşekkür ederim açıkçası yakından görmedim hiç bebek arabasına sıra yeni geldi 😃 yarın gidip bakacağım bende öyle alacağım ama iki model arasında kaldım ondan sizlerden fikir almak istedim 🌺🌺
heleninannesi06 YoncaD teşekkür ediyorum internetten baktım ikisi arasındayım bir gün bile değil kampanya vardı şuan onu kaldırdılar ve fiyat olduğundan fazla arttı şuan ona biraz canım sıkıldı 😃 umarım mağazada aynı şekilde devam ediyordur