Elifcyln28 33 gün önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktor 30-40 gün içinde adet olmanı bekliyoruz dedi. Siz kaç gün sonra adet olmuştunuz? Adetiniz kaç ay sonra düzene girdi?
yuksell07 Elifcyln28 45 gün sonra oldum oda hapla oldu daha sonraki ay düzene girdi 28 günde oluyorum
minikkoalammm Elifcyln28 kürtajdan 40 gün sonra adet oldum ilk 2 ay düzenli oldu sonra düzensizleşti gecikmeler oldu kürtajın 5. Ayında da kendiliğinden hamile kaldm
Babymomma Elifcyln28 kürtaj olduğunuz günü önceki adetin ilk günü gibi sayarak sonraki adetinizin muhtemel tarihini bulabilirsiniz bende aynen o şekilde olmuştu
Elifcyln28 Ben de bugün oldum. Normalde 27 günde bir olurdum. İnşallah diğer ay döngüme dönerim. Teşekkür ederim hepinize😊
Deletedmom_33 Elifcyln28 Ben 30 Mart’ta olmuştum kürtaj. Adet tarihime de 10-12 gün vardı gününde geldi. Sade adetten 2-3 gün önce göğüs uçlarında hassasiyet oluşurdu o olmaz oldu kirtaj sonrası adetlerimde ama gününde geldi hep. 5 Haziran’da da transfer oldum tekrar. Doğumdan sonra bakalım devam edecek mi hassasiyet olmadan
bkts Elifcyln28 2.5 ay sonra regl olabildim ben, doktor kontrolune gittim bir sorun yoktu bazen uzun zaman alabiliyor demisti
Feyzacelikcan Bende 33 gün sonra regl oldum 5 ocakta da bitti yalnız emin degilim ama sanırım hamileyim…🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Elifcyln28 Feyzacelikcan başka bir başlıkta görmüştüm sizi. Tekrar test yaptınız mı son durum ne merak ettim😊
Ilknur35 Feyzacelikcan Merhaba biz sizinle aynı zamanlarda kürtaj olmuştuk nasılsınız? Ben ilk regli 23 gün sonra gördüm diğeri 40 gün olacak hala yok. :( Sizde durum nedir
boymomyz Feyzacelikcan ay inşallah 🤲🏻 Bende ilk reglimden sonra denedim 4 günüm var bakalım benim tutmuş mu 🙄
Elifcyln28 Feyzacelikcan evet ilk idrarla yapmak daha iyi sonuç verir. İnşallah hamilesinizdir bize de umut olur :)
minik_kuzumm Elifcyln28 32. gün adet oldum. İlk adetim olduğu için ikinci nasıl olacak ben de merak ediyorum.
bkts biranneadayiyim ben 12. Haftada kaybettim bebegimi once suni sanciyla dogum yaptim, sonra plasenta icerde kaldigi icin kurtaj oldum
Momy_eyyuptalha Elifcyln28 bende 46 gün adet olmadim ondan sonra adetim düzensiz oldu 50 güne kadar sürüyor ilaç ile 2 aydir düzenli adet oluyorum