ikimelekannesii22 Kızlar 11 gün oldu adetim geçikeli kan verdim cıkmadı ama hala adet olmadım ne yapıcam olmak için antibiyotik kullandım ondan gecikti ama bu kadarmı geciktirir 😒 ilk kez gecikiyor her ay düzenli olurdum
Mor_papatya_ ikimelekannesii22 Belki bebiş vardır kan verdiğin zaman geç döllenmedir o yüzden çıkmamıştır 🌸biraz daha bekle bence
Yasemin__ ikimelekannesii22 bende de geçen ay yaklaşık 20 gün geçikme oldu ve sürekli lekelenmem vardı doktora gittim adet gecikmesinden dolayı kist vardı sende bi görün istersen bebek düşünüyorsanız ondan dolayı da olabilir tabii bide hamile kalmak için uğraşıyosaniz bunun stersi de adet gunlerini çok etkiliyo bende öyle oldu bu ay hiç test falan almicam akışına bırakıcam bakalım nasip. 😊🌼
ikimelekannesii22 Mor_papatya_ hiç sanmıyorum ya ama insallah vardır 🤷🏼♀️ Ne yapsam tekrar kan mı versem ilk kez basıma geliyor ne yapacağımı şaşırdım
Mor_papatya_ ikimelekannesii22 Geç döllenmeyse çıkmaz kzum ama sen bı hafta bekle olmadı kadın doğuma gözük alttan muane eder 🌸umarım hamilesindir🧿
Elfgrcn ikimelekannesii22 allah kalbine göre versin kuzum ama yinede acele etme bi kaç gün daha bekle geç döllenme olabilir bende öyle olmuştum her gün test yapıyodum 🤷🏻♀️
Mor_papatya_ ikimelekannesii22 Rabbim duanı kabul etsin acele ve stres etme daha yeni evlisin🌸habersiz birakma🌸🤗
ikimelekannesii22 Yasemin__ streste yaptım niye olmuyorum diye kistte var ama her ay oluyordum bu ay neden böyle oldu anlamadım 🤷🏼♀️ Bir kaç gün daha olmazsam gidicem doktora 🤦🏼♀️ Ne Zman gülecek bizim yüzümüz her ay aynı şey bu ay bide bu cıktı 😏
Yasemin__ ikimelekannesii22 çok istemekten stres yapmaktan canım Allah büyük sıkma canını illaki düzelir hayırlısı olsun en güzeli olsun hakkımızda 🌼
nnutellaa ikimelekannesii22 antibiyotik geciktiriyo ama inşallah Allah gönlüne göre versin 🌸 Olmadıysa da öbür ay , devam 🤷🏻♀️☺️🌸