Ikicocukluana Svg02 benimde hep öyle hayat 20 ile 25 hafta arası doktorum gelişimi 1 hafta önde gidiyor dedi sonra 2 haftada sadece 60 gr aldığı oldu sonra 2 haftada 800 gr aldığı oldu sağı solu belli olmuyor bu sıpaların biz doğuma kadar 3 kilo olmaz diyorduk hatta 😅😅🤲
Svg02 Ikicocukluana benim de 20 ye kadar 1 hafta önden gidiyordu sonra normale döndü. Gercekten belli olmuyor bu ara çok aşırı hareketli spor yapıyor galiba icerde kilo vermiyordur inşallah 😄 sağlıkla gelsin bütün evlatlar inşallah gerisi boş düşününce.
Svg02 Miniklimonum ayyy cidden şaşırdım canım 28 e kadar 2 32 de 12 😄 benim de öyle olabilir o zaman dikkat edeceğim diyeceğim ama bir de izne ayrıldım hep evdeyim artık yandım o zaman😄😄
Svg02 52tugba anladım canım. Önemli olan onlar tabiki ama kilo biz kadınların aklına takılıyor illakii
Krkrm-02 Svg02 ay evet bende de öyle 60-62ydim simdi 27 haftasindayim 3,5 kilo almissim 😔 üzüldüm acikcasi normalde cok kilo alinmasi gerekiyordu halbu ki her yerim saate bi yemek yerim yani 😂 bende mi annormalik ? 🙊
Svg02 Krkrm-02 yani aslında çok kilo alınması gerekmiyor bence ama ben normalfe hemen kilo alan biriydim😄 Miniklimonum bak arkadaşımız örnek olsun bize😄 o da bizim gibiymiş ama sonradan hızlı almış aman dikkat 😄
Krkrm-02 Svg02 haklisin galiba ileriki zamanda neler olcagni bilemeyiz ben bide cok tatli seven birisiyim, sanirim simdi aldigim kilomdan mutlu olmaliyim 🙈😂
Miniklimonum salihaa56 şeker oranı düşük şeyler ye canım o isteği kapatmaya çalış valla sonrs kilolarımız kalır :(
Hanife_ Svg02 normal canım çok yemezsen almıyorsun illa alman gerekmez bebeği de etkilemez ben 37+2 yım 2 kilo aldım
Hanife_ Svg02 evet canım bebeğim bile 36 da 3200 du bol bol yürüyüş yaptım yediğini yakarsan sorun olmaz yoksa aç kalmıyoruz tabi
tcasl Svg02 yok normal bebek aliyosa sorun yok ben 20. Haftadan sonra almaya başladım +6 kiloyla doğuma gittim