Burcu-10 Kızlar merhaba 🥰 bi kızım olucak Farklı çok duyulmayan aynı zamanda dinen uygun bir isim arıyorum yardımcı olur musunuz
LawyerEce Burcu-10 Kızıma Dila🌸 koyacağım içten, gönülden seven anlamına geliyor caiz. Yade’yi de düşündüm o hatıra demek. Diğer kızım da Bade🌸 ama diğer anlamı için pek uygun değil galiba.
Kelebekkkkkk Burcu-10 hem cennete düşen ilk yağmur tanesi hemde güçlü kuvvetli demekmiş düşünürseniz 😌
Gozde-nur Burcu-10 İsra nasıl? Duyulmamış değil ama bu ismi koyan duymadım ben çevremde. BEHRA da duyulmamış bir isim anlamı için farklı şeyler yazıyor internette. BERİN, ITIR (bu da duyulmamış değil ama anlamı ve kulağa gelişi hoş)
Ikicocukluana Minel Rana Şifa ismi çok hoşum gidiyor benimde kızım olacak adı Elizan olacak kısmetse 🥰
nurgulhanim Burcu-10 Hafsa iki isim seversen hafsanur ben kızımın ismini öyle koydum seviyorum Hz Ömer’in kızının efendimizin eşinin adı manasi koruyan demek
Mom-0 Burcu-10 İKLİMA:hz. Adem’in ilk kiz çocuğu dünyadaki en güzel 3.kadin olarak biliyorum anlamini