BusraDelikanli Rabbim sağlık versin bebeklerimize Allah olmayanada nasip etsin bu duygusu bu anneliği ♥️
Deletedmom_1 anne_2 ay benim bel ağrım oluyor arada mide yanmalarım başladı ve ayrıcaa 9kilo almış durumdayım ama bu 9kiloyu 23. Haftaya kadar almıştım zaten bu haftaya kadar da kilomu korudum inşallah bende 12yle falan bitirmeyi planlıyorum 😅
anne_2 Deletedmom_1 ay evet mide yanması ara ara oluyo bendede 🤭 unutmuşum 😁 aman bebişlerimiz sağlıklı olsunda kilo gidiyor. Cinsiyeti ne bebeğinizin 🥰 benim 2,5 yalında bir oğlum var şimdi kızımı bekliyorum inşallah
marsel_ve_annesi didnr_ 24+1 mısır koçanı olduk oğlumla allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏼😍
EEsma99 Gamzess1 merhaba benim de 7 haftadayım kahve rengi şeklinde akıntım ve hafif ağrım var normal mi
Gamzess1 EEsma99 Canım kahverengi lekelenmeyi yerleşme kanaması diyorlar genelde ama bence doktoruna sormanda fayda var
bebekveannesiii GriMavi aynen aynen canım 😘 ne biliyim ilk bebek birde zor olunca iyice evham yapıyorum. Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌺🌺❤️
Babemom Melikelifim aaa ne güzel 🥰 benim ilk çocuğum olacak inşallah 🙏🏻 Allah kavuştursun hepimizi 🌸💖