Cugulibinnazzz Buglemebrr oğlumun ismi 🥰 cok seviyorum ismini,cok uysal ve akilli bir cocuk,insallah sizin yavrunuzda cok merhametli,uysal,akıllı bir birey olur sizi hic uzmez 😚🥰
Ceylan01-13 ilayddaozturkk baktimda hepsine umut ismi görmedim hiç bizim de oglumuz olcak insallah muhammed umut koyduk
nurseliakan charlottececi aynı dert bendede var 😭 o un söylediğini ben beğenmiyorum benim söylediklerimi o beğenmiyo 😂 ben karan istiyorum nedense içime tek o sindi o aslan diyo oda ablası soktu aklına ondan önce Yavuz diyodu 😂
charlottececi nurseliakan valla esim istemedigim bi ismi yazdiramaz 😁 dava acarim 😂😂 bu kadar skintiyi ben cekiyorum. Bir sekilde orta yol bulacagiz artik 😁
ilyesta M_kemal ay yazdığımı okudumda emojisiz olunca çok itici durmuş kendime gıcık oldum 🤣 bebek salliyodumda o sırada kusura bakma
Erol aysunkale bende bu ismi koyacaktım ama kayınbabam hiç düşünmeyin onun adı hazır dedi bozdu koydu bizi sevindim adı sahibi olsun analı babalı büyütsün
nurseliakan charlottececi aynısını bende dedim birincide annesi koydu ses etmedim dedim bunda kimse karışamaz cıngar çıkarırım 😂😂 bende senle konuşmam diyo konuşma dedim 😂😂😂