Momydemet ilayddaozturkk arkadaşımın tüp bebekleri oldu ikiz,ikiside erkek🙂 umutla bekledik diye “Umut” uğurlu gelsinler diye “Uğur” ismini koydu çocuklarına. Benim çok hoşuma gitmişti.
AliSilan Patito__ Allah merhamet versin ,saygı versin .. siz tanimadiklariniza bu üslupla boyleyseniz , tanıdıklarınızın vay haline 🙃
AliSilan Sumeyye12012 çok kıymetli bir isim gerçekten . Bende düşünüyorum ama diyorlar ağır olur bebeğe 🥺 sizce de öyle mi
Sumeyye12012 AliSilan bizde kıymetini bildiğimiz için eşimde bende çok koymak istiyoruz Belki tek Hamza olsa ağır olabilirdi ama yanında Ali de olunca kulağa hoş geliyor ilk başlarda tuhaf geliyor Ali Hamza diye bikaç kere söyleyince yakışıyor 😌
Elifimm1 Esra13345 ıyıce araştırın derım Yavuz ısmı yabız yanı kötü anlamına gelıyor ıyıce bakın nacızane onerımdır . Kelıme anlamlarını çok ıyı ogrendık ogretmenım o yüzden görünce uyarmaknıstedım
Dilan1998 ilayddaozturkk ilk oğlumun ismi Miran Ali şuan daha cinsiyet öğrenmedik ama erkek olursa gene Aras diye düşünüyorum
Cokistersengelerbence M_kemal kesinlikle. Öğretmenim ve bugüne kadar tanıdık Yiğit ismindeki hiçbir çocuk akıllı uslu değil. Hep yaramaz 🤣bundan dolayı direk elediğim bir isimdi