elfffffslu Miraç,Kayra,Gökalp,Arel bunlar arasında gidip geliyorum bende ama net bir karar veremedim 🥰
Kalp_ve_annesi05 Gozde08 ayy cok guzel ısumler bende aybars ıle göktug arasındayım suan karar veremıyorum
Gozde08 Kalp_ve_annesi05 Göktuğ sevdiğim için ben direk göktuğ derdim😍 ama aybarsta güzel 👍🏼 sağlıkla gelsinler ❤️
Semanurclskn Bizde bugün erkek olduğunu öğrendik , erkek olursa Alpaslan düşünüyorduk ama ben 2 isim istiyorum sizce ne olur 😊
Nnur1 Cihad Eren, Cihad Arad yada Cihad Vefa düşünüyoruz. Cihad ismini eşim istiyor beğenmediğim halde onu kırmayacağım, ikinci ismini ben koyacağım bakalım
Filolog42 Bycoo Yektayı ben de düşündüm ama dinen sakıncalı dediler Tek ve eşsiz anlamında olduğu için Allah’a şirk koşmak gibi olur böyle isimler konmaz diye okudum siz de araştırın bi isterseniz
Bycoo Filolog42 Malesef öyle bir durum yok din konusunda detaylıca araştırdım eşsiz benzersiz olması Peygamberimizin Lakabından kaynaklı. Herhangi bir sakıncası yok sizin içinde aklınıza takılmasın.7-8 den fazla hocayla görüştük. Ailemizde zaten din konusunda hassas büyük ihtimalle zaten Muhammed Yekta olacak inşallah😍
Elfysf Bur oğlum var babam ve kayinpederimin isimlerini koyduk “halilibrahim” şimdi ikinci de oğlan “Alper” ama yanına bişe bulamdik ne olabilir kızlar