kocagoz8 ilayddaozturkk benim daha cinsiyet belli değil sağlıklı olsun da gerisi önemli değil zaten. Erkek olursa Mir Ali kız olursa Mina
EdaEge Elfff1 ilk oglumun adı mert ege 😊 ikinci icin uyumlu bir isim sormustum. Mert deyince genelde yiğit diyorlar ya da efe.
01rabiahmet ilayddaozturkk birincinin adı Alperen şimdi 27 haftalığım ikincide erkek bunu da Yusuf Ali düşüyoruz ya da Yusuf Emir
charlottececi Gzdbs sagolun 😁 erkek ismi seçmek zormus. Neye baksam sanki agir gelecek cocuga gibi geliyor 😁
Gzdbs charlottececi ben birazda ismin nadir olmasına tınısına bakıyorum etrafımızda barlas yok ismi tnımlayacak kişi benim oğlum olacak bu çok özel bişey bence ☺️
Tatl8minik ilayddaozturkk ilkgozagrimin adı Yiğit Alp kızımın adı Meryem üçüncü oğlan olacak inşallah Alparslan düşünüyoruz
Brnaebu N06 ya bizimki neden böyle oldu acaba ya bizde isminden mi acaba dedik gercekten,yada cocuk normal ama bize mi bazi hareketleri fazla geliyor
Canimcanim_ask CansuuuB melikşah bizde düşünüyoruz ama biraz degisik gibi geldi bana ama sizce söylenmesi çocuğa karşı kolay mi
CansuuuB Canimcanim_ask Bende zorlanır yanlış anlaşılır diye düşünmüştüm hep ama öyle olmadı inanin aksine hep akıllarda kalan bi isim oldu 😊